plastidip
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Miloši mrkni na www.renolak.cz je to kamarád co se tím docela intenzivně zabývá
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
proto jsem ti psal že zlatej váleček počkej až se zapomeneš a půjdeš oprat mouchy vapkou 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Aktivista
foukat to známý nemusí, já foukl aut že bych to nspočítal, ted už valím jen díly na rychlé tužidlo že nemám čistý provoz a padá ze mě i z okolí, v šuplíku je 3M pro jistotu,Fulltank píše:Radsi prihod par chechtaku a nech to nalakovat normalne, kdyz si to pripravis a zalepis urcite ti to nejakej znamej foukne a vysledek bude uplne jinde.
já chci ale něco netradičního, to auto má skoro půl mega a staral jsem se o něj snad 4OO.OOO km, je v tom i kus mého života jestli to umíš pochopit
-
- Aktivista
ladas ještě to přibliž já stím válečkem udělal už víckrát káru a borec spokojený, rozvoz oplaktů ve stylu http://www.youtube.com/watch?v=A0zuBzr1Zjw, a jednou jsem podle mě naválečkoval i plastidip to si majitel přineslLadas píše:proto jsem ti psal že zlatej váleček počkej až se zapomeneš a půjdeš oprat mouchy vapkou
-
- Aktivista
způsob je znova auto přestříkat plastidipem a žít v tomto stylu, ten co to stříkal tak šetřil a nastříkal to tak že plastidip na oko zabral ale ta technologie tam prostě neníamoremiro píše:prosim vas akym prostriedkom by slo najlepsie dat dole plasti dip cca 2-3 rocny? absolutne to nejde ako na videach ze si to stiahnu cele...dal som dole na zadnom kufri pomocou technickeho benzinu ale som sa narobil 2hod a suchat handrickami, musi na to byt iny sposob :/