Kat tam nenigolfgti16v píše:taky jsem resil jedno ARL neslo odspodu a co kat zkus rozpojit pred katem a pojezdit mne to pomohlo kat ven a jelo to
ARL - asi mrtvy vstriky?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
To je myslim stejny...Slavkov píše:Nepsal tady někdo někde, že je jinak (rotačka vs. PD) zadrátovanej do řj?milda100 píše:Pedal chodil normalne jeste na rotacce nez se to prestavelo na pd,takze mu nic nebude.
Ibiza Cupra R 1.9TDi PD + GTB2260VK + soft. 180kw. Brzdy Brembo 312/256
Pruchozi celonerez 60 mm vlastni vyroba.
Cerpadlo v nadrzi je OK.tomtva píše:napada me jeste čerpadlo v nádrži
prehazujede rotačku za PD, rotačka si cucne přes čerpadlo pd má problém
není problém tam
třeba jen zalepenej sací koš
jinak opravdu se takto chová i vačka auto ma problem se rozjet do kopce nema proste sílu
Vidim to fakt na tu vacku....
-
Koubis Tdi
- Přispěvovatel
-
Jarda S.
- Aktivista
nejni je tam něco přehozenýhomilda100 píše:To je myslim stejny...Slavkov píše:Nepsal tady někdo někde, že je jinak (rotačka vs. PD) zadrátovanej do řj?milda100 píše:Pedal chodil normalne jeste na rotacce nez se to prestavelo na pd,takze mu nic nebude.
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw
-
Koubis Tdi
- Přispěvovatel
RudisTDic píše:Koukám,že nemá smysl se na něco ptát..každej řeší pedál,kterej funguje..
Ted jsem dával PD do golfa rok 98,upravila se elektrika a jede to jak kuna i bez podávačky..
Milane dovez vačku a už sem nic nepiš...
Škoda Octavia 2.0 Tdi RS 125kw CEGA
Škoda Octavia 2.0 Tdi BKD 103kw, Turbo GT-1749VB, soft-mvolesko2 Profituning @203HP, 445nm
Seat Ibiza FR 1.9 tdi ASZ @162 HP, 416nm
VW polo 1.4 TDI-soft Rudis TDic
108hp, 234nm
TDI-NO SMOKE NO FUN
Škoda Octavia 2.0 Tdi BKD 103kw, Turbo GT-1749VB, soft-mvolesko2 Profituning @203HP, 445nm
TDI-NO SMOKE NO FUN
Tak jsou vyměněný hydroštely a dala se topová vačka, ta moje byla o 1mm sjetá, takže už byla hotová.
Každopádně závada stále přetrvává, je to už čirá zoufalost.
Dnes zcela studené auto ukazovalo chvíli 0.7l/h, pak se to ohřálo a skočilo tam 1l/h. Zkusilo se vycvaknout čidlo teploty paliva a nacvaknul jsem tam jen na volno jiné a spotřeba se vyhoupla na 1.3l/h.
Jen shrnutí, co se vše zkoušelo- jednotka, tandem, vstřiky, vačka, hydroštely, kontrola rozvodů a stále to nejede, jak bymělo a žere to, jak tank. Trošku to zabere až v nejvyšších otáčkách.
Palivový filtr měněný nedávno a sací koš by měl být taky ok, rotačka v tom autě jezdila normálně.
Každopádně závada stále přetrvává, je to už čirá zoufalost.
Dnes zcela studené auto ukazovalo chvíli 0.7l/h, pak se to ohřálo a skočilo tam 1l/h. Zkusilo se vycvaknout čidlo teploty paliva a nacvaknul jsem tam jen na volno jiné a spotřeba se vyhoupla na 1.3l/h.
Jen shrnutí, co se vše zkoušelo- jednotka, tandem, vstřiky, vačka, hydroštely, kontrola rozvodů a stále to nejede, jak bymělo a žere to, jak tank. Trošku to zabere až v nejvyšších otáčkách.
Palivový filtr měněný nedávno a sací koš by měl být taky ok, rotačka v tom autě jezdila normálně.
Dnes jsem měl půjčený AL vstřiky po repasu, hodil jsem je tam a auto šlo jak traktor. Vstřikovaný množství paliva na volnoběhu lítalo od 1-5mg, spotřeb sice klesla na 0,3-0,4l/h, ale hádalo se to a stejně to nemělo výkon.
Ve vagu 13.kanál totálně mimo -2.5mg až +3.0mg a kanál 23 čísla kolem 90-100. Nechápu to, v jiným autě jedou prý normálně.
Ale je fakt, že stejně se to hádalo i chovalo na vstřikách, který jsem měl půjčený minulý týden.
No, chtěl jsem mít jistotu, že není problém ve vstřikách a teď jsem v rozpacích proč to takhle habruje na vstřikách, který by měli být top.
Přikládám ještě obrázek mých vstřiků na který normálně jezdim a na který jediný ten motor sice nemá též výkon, ale jinak jde normálka..

Ve vagu 13.kanál totálně mimo -2.5mg až +3.0mg a kanál 23 čísla kolem 90-100. Nechápu to, v jiným autě jedou prý normálně.
Ale je fakt, že stejně se to hádalo i chovalo na vstřikách, který jsem měl půjčený minulý týden.
No, chtěl jsem mít jistotu, že není problém ve vstřikách a teď jsem v rozpacích proč to takhle habruje na vstřikách, který by měli být top.
Přikládám ještě obrázek mých vstřiků na který normálně jezdim a na který jediný ten motor sice nemá též výkon, ale jinak jde normálka..

-
Koubis Tdi
- Přispěvovatel
A proč jedny jeté vstřiky funglují a nové seřízené vstřiky habrují? To nedává rozum...Woko_O píše:Zkontrolovat tlaky ve válcích, pokud budou v normě, sundat rozvody a udělat pořádně. Pokud tam jde nafta a vzduch tak tam nemůže bejt moc možností.. Všechno co má ale vliv na chod motoru musí být v pořádku. tzn. vstřiky,kabeláž,vačka,čidlo na klice, řídící jednotka a od toho se odvíjet..
Škoda Octavia 2.0 Tdi RS 125kw CEGA
108hp, 234nm
TDI-NO SMOKE NO FUN
TDI-NO SMOKE NO FUN