kolko mate nabehane ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
mno....volvo jsem mel take....387tisic nez jsem ho prodaval....jen 740 ku.....kur.a to byl dobrej stroj jen ta spotreba nebyla idealni....to vis 2,3 obsah v benzinu se docela projevi na stavu financi.........ted mam golfa 1,9 tdi...jezdim za 5,5 litru nafty...no dobre priznam po dalnici to bere 7 litru pri rychlosti v prumeru 170 a pustenou klimou.....ale musim priznat ze volvo je fakt volvo....komfort,pohodli,bezpečnost......a hlavne temer nesmrtelny auto....to my bylo stary 20 let a nikde ani naznak rzi,leda snad kolem baterky,pod ni to bylo lehce chyceny,stacil smirkovy papir a par tahu zakladovkou a byl klid.....
Mercedes 115,2.3 diesel....volvo 740 2.5 benzin.....Golf 3 1.9 TDI .....
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
můj passat má 260000.. po úpravě asi 60000.. jinak dnes jsem se přesvědčil, že nějaká serviska z rakouska není vůbec žádná jistota.. známej dovezl mercedes E270cdi v kombajnu rok 2003konec. měl na tacho 122000 a měl servisku.. na dignostice jsem ale našel dost zajímavé překvapení.. u tohohle vozu je už dost problém smotat kilometry, je to snad ve všech jednotkách, v klíčích, atd, ale tohle auto má i záznam jednotlivých servisních úkonů, jak je dělali v mercedesu a mazali servis.. bylo tam 23 servisů, celkové dny provozu nějakejch 1540 a celkové km 587000.. průměrné kilometry na den 396.. fakt mazec. ten z toho auta nevylezl.. jinak auto je celkem pěkné a vše funguje. 

Passat B5 tdi, passat B4 tdi
BMW R1150GS
BMW R1150GS