jofa píše:Ten shell helix HX7 som daval fo octy a v pohode,len ma zarazil popis toho olrja,ze je iba ciastocne syntetickya nie plne synteticky tak som ho prestal davat,neviem preco to tam tak pisu ked ma oznacenie 5w40.preto som sa chcel popytat na iny olej,hlavne ked to bude do pd-cka
oleje se vyrábí z ropy, kdyby se všechny oleje vyráběli sinteticky tak kam by ty oleje lili zajímé je to tvé značení když máš olej 15W a naředíš ho na 5W tak se stane z minerálu plná syntetika
Mám obědnané ATOMIUM a v úterý 25.10. příjde, tak jsem zvědavý.Budu to dávat do motoru TDi ASV 81kW 318 tis.km.
Tak pak napíšu.
tak jak?
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
jofa píše:Ten shell helix HX7 som daval fo octy a v pohode,len ma zarazil popis toho olrja,ze je iba ciastocne syntetickya nie plne synteticky tak som ho prestal davat,neviem preco to tam tak pisu ked ma oznacenie 5w40.preto som sa chcel popytat na iny olej,hlavne ked to bude do pd-cka
Syntetické oleje prakticky neexistují, základové oleje se používají minerální.
Někteří výrobci si dovolí napsat na láhev s minerálním olejem "Full synthetic".
Zádné normě tím neodporují.
Pěkný počtení ohledně mazání a olejů je tady:
Mám obědnané ATOMIUM a v úterý 25.10. příjde, tak jsem zvědavý.Budu to dávat do motoru TDi ASV 81kW 318 tis.km.
Tak pak napíšu.
tak jak?
Je nalito, zatím se nic neděje, ujel jsem asi jen 40km po nalití.Má se ujet mezi 500-1000km a pak nový olej a další lahvička.Po 1000km změřím hluk motoru, před nalitím změřeno 68db.
Dřív jsem byl k podobným přípravkům dost skeptický, ale potom, co jsem viděl na vlastní oči nějaký prezentace (jako třeba auto po aplikaci běžící celý víkend bez oleje), tak mi to začalo vrtat hlavou. Navíc pokrok jde dopředu a keramický materiály a nanotechnologie dělají divy.
Atomium možná funguje, ale trochu mě znepokojuje, že nikde nelze dohledat co to obsahuje/neobsahuje a navíc je to dost drahý.
Osobně chci vyzkoušet přípravek Metabond eco, oproti Atomiu je o dost levnější, dává se jen jedna lahvička a vysloveně píšou:
Metabond ECO neobsahuje chlór, síru, fosfor ani PTFE (Teflon). Je plně filtrovatelný. Nereaguje s olejem ani nemění jeho vlastnosti. Nezpůsobuje korozi barevných kovů.
takže i kdyby to nepomohlo, aspoň by to nemělo uškodit. A u PD by to mohlo fungovat jako prevence omletých vaček nebo sjetých ojničních šál...
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Jo, ta nanotechnologie je fajn. Jenze je Problem, ze fakt neni jak overit, jedine vysledkem.
Ale nejsi nijak shopny prokazat/vyvratit, ze tam opravdu ty nanocastice jsou.
Ja jsem prave koukal, ze tady v Nemecku je hojne vyuzivany aditivum s molybdenem. A kdyz uvazim, jak dlouho je schopny behat treba homokinetak i pri praskly manzete a zadny vazeline, tak ten molybden asi taky fungovat bude.
Jen nevim, jak s filtrovatelnosti.
Jinak s tim skepticismem jsme na tom stejne, turbo kamna power, kdyz jsem koupil aditivum na snizeni hlucnosti hydrostel, tak jsem si rikal: no coz, bud to pomuze, nebo jsem vyhodil €10 z okna a koupim nove hydrostely.
A velice mile me to prekvapilo, jak najednou zmizelo cvakani.
Proto jsem prave zakladal tohle tema, jsem tedka dost nalomeny, jestli vazne neco nepridavat.
Pokial nejaká firma neurobí a nezaplatí relevantný výskum v praxi (teda že 10-20 rovnakých nových áut/motorov sa rozoberie, preverí sa ich stav/tolerancie, poskladá a za rovnakých podmienok najazdia napr. 300000 km pričom každé z nich bude mať iný olej/prísadu a následne sa preverí opotrebenie...) tak sa nikto nikdy nedozvie pravdu o tom ktorý olej je naozaj lepší ani či prísady majú alebo nemajú zmysel. Všetko je v rovine subjektívnych pocitov a skúseností. Niekto v živote nedá Valvoline, iný povie že Castrol je na hovno a dáva len Shell, a že Fiat na Seleniu ide tichšie alebo že Mobil1 je najlepší...
A na druhej strane keby aj niekto urobil taký výskum ešte vždy môže vyhrať ten výrobca ktorý sa viac sa buchne po vačku...
[quote="Marek001"]Pokial nejaká firma neurobí tak sa nikto nikdy nedozvie pravdu o tom ktorý olej je naozaj lepší ani či prísady majú alebo nemajú zmysel.
to se ani tak nedovíš zvláště drahé oleje se vyplatí padělat a vydělat, beru olej z mícharny zablombované bečky
tím ti chci říct že i když ti někdo řekne tento olej je OK za půl roku ho můžeš koupit jako pěkný sajrajt