Lukoil,ted Mol + VIF, nic jiného netankuji již několik let a set tisíc km.DejvaTDI píše:Tankoval jsem do teď na mol, na tu máte jaký názor?
Verva nebo maxxmotion diesel?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- martinsidlo
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista
No v optimalu benzin je prave taky VIF -benzinovyslovacek.milos píše:to je nějaký optimal diesel, mám ddobrí zkušenosti i s optimal benzin neleju nic jiného a nemám problémy i se stroji co přes zimu stojíharomax píše:Já Eurooil bez bio + vif

VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
slovacek.milos píše:počkej u EO nafta šíleně pění? u EO nabízí naftu která pěnit nemáJarda_6 píše:Já taky tak, ale poslední dobou jim ta nafta šíleně pění, čím to?Galoš píše:Za me taky Euroil bez bio a VIF k tomu jak v zime tak v létě
Jo, u Ducata nateče tak 40l pak vypne pistole a musím ji povytáhnout a dolévat pomalu, jinak to nejde. Pěna až k víčku.

Pozoruju to tak tři čtyři měsíce
-
- Aktivista
Proc jen..jsi zklamany?Aditiva cepru dodava firma LANG CHEMIE Rakousko,tak to lze vydedukovat,kdyz stejna firma vyrabi i VIF.slovacek.milos píše:kdy jsi na to přišel že to je jen vifemNOVON píše:No v optimalu benzin je prave taky VIF -benzinovyslovacek.milos píše: to je nějaký optimal diesel, mám ddobrí zkušenosti i s optimal benzin neleju nic jiného a nemám problémy i se stroji co přes zimu stojí
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
-
- Aktivista
[quote="NOVON"][quote="slovacek.milos"]
bez vifu nejezdím ani kilometr, ten dávám furt, moje stará má 1,2 TSi pokud tankovala nezřízeně najela vzimě i 540 kilometrů,
OMW a EO vždy 800, na ty paliva to prostě jede, nevěřím že to je jen vifem, ty jsem dával i když se tankovalo kdekoliv,
pančování je známé tísíce let
zajímavá byla cesta lodí petrov spytihněv motor jede furt naplno něvěděl jsem kolik žere tak jsem v kostelanech nalil 6 litrů a pak ve spytihněvi šel kupovat 6 litrů,
minulý rok jsem dojel do z petrova do spytihněvi na optimal a nalil jen 4 l asi
víc tam nevlezlo, pak jsme jeli do otrokovic a zpět a vlezl tam zbytek,
známý řeže dálnice, řezačky jednou na plný výkon, pokud nabere prémiové nafty benzina a OMW je vše OK a za noc je to poznat v nařezaných metrech, pokud někde natankuje výkon poslabší spotřeba nafty se zvedá o jednu třetinu
bez vifu nejezdím ani kilometr, ten dávám furt, moje stará má 1,2 TSi pokud tankovala nezřízeně najela vzimě i 540 kilometrů,
OMW a EO vždy 800, na ty paliva to prostě jede, nevěřím že to je jen vifem, ty jsem dával i když se tankovalo kdekoliv,
pančování je známé tísíce let
zajímavá byla cesta lodí petrov spytihněv motor jede furt naplno něvěděl jsem kolik žere tak jsem v kostelanech nalil 6 litrů a pak ve spytihněvi šel kupovat 6 litrů,
minulý rok jsem dojel do z petrova do spytihněvi na optimal a nalil jen 4 l asi

známý řeže dálnice, řezačky jednou na plný výkon, pokud nabere prémiové nafty benzina a OMW je vše OK a za noc je to poznat v nařezaných metrech, pokud někde natankuje výkon poslabší spotřeba nafty se zvedá o jednu třetinu
-
- Aktivista
byl jsem koupit víno večer na ples naše kokta 786 km dojez 95km palivo optimal
za mě čepro a OMV paliva které mě dlouhodobě nesklamali,
LPG BP, kyž jsem dal flagu a jel s vozíkem tak několik kilometrú před kraslicema mi došel plyn, natočil jsem BP naložil na vozík auto, přijel do strážnice a najezdil ještě až 100 km
za mě čepro a OMV paliva které mě dlouhodobě nesklamali,
LPG BP, kyž jsem dal flagu a jel s vozíkem tak několik kilometrú před kraslicema mi došel plyn, natočil jsem BP naložil na vozík auto, přijel do strážnice a najezdil ještě až 100 km
- martinsidlo
- Aktivista
Tyhle km najezdíš na jakoukoliv naftu. Ale dál už ne. V tvých km máme teprve správně zajetý motory.HonzaV píše:Neřešíte to mocodjezdil jsem 4 auta SDI, TDI, TDI PD, TDI CR , všechy 200 000 - 300 000, naftu beru kde se mi to zrovna hodí a jenom jezdím ?
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
-
- Přispěvovatel