Kouřívost 1.4tdi

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jear ewing
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od jear ewing »

To není ve ve voze TDI PD zkrátka neprocházejí v top stavu, zkus jinou dílnu na emise a dát nějakej interes, bez něj to nepujde.

Já jezdím 60.tis km na VIF auto je vždy v super v kondici a stejně jsem neprošel Autocentrála Hlučín a Ostrava-Třebovice nejezdit-je to verbeř co tě pumpna o 900,-Kč a emise ti stejně nedají !!!
Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
senioring1
Přispěvovatel

Příspěvek od senioring1 »

Na STK aj bez interesu a z vlastnej iniciatívy technik keď videl výsledky dymivosti aj po piatich pokusoch nad normu , dal na koniec hadice čo ide do prístroja kúsok handry ( bola riadne zašmudlaná , zrejme nebola použitá jeden krát ) a výsledok bol hlboko pod normu .
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
Marek001
Aktivista

Příspěvek od Marek001 »

Ja som kedysi dávno, keď u nás začali EK aj na diesloch vždy pred kontrolou obúchaval výfuk s kladivom a potom som auto poriadne prebehol a nikdy nebol problém. Poradil mi to vtedy jeden technik na STK.

Teraz také veci ale už neriešim, stal som sa už naplno zákazníkom "funkčného" (trhového) systému STK/EK :)
toby66kw
Aktivista

Příspěvek od toby66kw »

Jste jak malí, někoho vyhodit musí , ....
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp

G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
emig89
Přispěvovatel

Kouřívost 1.4tdi

Příspěvek od emig89 »

kurňa daj mu 50 a prejdeš.jeho emisie nezaújmajú.
frantisek28
Přispěvovatel

Příspěvek od frantisek28 »

Dalsia vec je, ze spustu aut je chipovanych, aj pofiderne a terajsi majitelia o tom ani nevedia… Hlavne, ze to ide…
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“