To není ve ve voze TDI PD zkrátka neprocházejí v top stavu, zkus jinou dílnu na emise a dát nějakej interes, bez něj to nepujde.
Já jezdím 60.tis km na VIF auto je vždy v super v kondici a stejně jsem neprošel Autocentrála Hlučín a Ostrava-Třebovice nejezdit-je to verbeř co tě pumpna o 900,-Kč a emise ti stejně nedají !!!
Kouřívost 1.4tdi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Na STK aj bez interesu a z vlastnej iniciatívy technik keď videl výsledky dymivosti aj po piatich pokusoch nad normu , dal na koniec hadice čo ide do prístroja kúsok handry ( bola riadne zašmudlaná , zrejme nebola použitá jeden krát ) a výsledok bol hlboko pod normu .
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
Ja som kedysi dávno, keď u nás začali EK aj na diesloch vždy pred kontrolou obúchaval výfuk s kladivom a potom som auto poriadne prebehol a nikdy nebol problém. Poradil mi to vtedy jeden technik na STK.
Teraz také veci ale už neriešim, stal som sa už naplno zákazníkom "funkčného" (trhového) systému STK/EK
Teraz také veci ale už neriešim, stal som sa už naplno zákazníkom "funkčného" (trhového) systému STK/EK

Kouřívost 1.4tdi
kurňa daj mu 50 a prejdeš.jeho emisie nezaújmajú.
-
- Přispěvovatel