Termostat

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

Ty jo není to tak dávno co se dávali kvůli ceně všude ze žigula nebo stříhali ze š120 a nikdo neřešil teď řešíme pacičky co jsou skřehly a dost často tam ani nejsou a lenost sundat 2 šroubky abych si bud ověřil shodnost a hned ho vyměnil nebo to v horším případě vrátil zpět. Prace na chvilinku i před panelakem. Kluci nezlobte se ale musel jsem. Vím že fora jsou tu abychom si pomáhali ale některý věci jsou myslím už za hranici pomoci to už jen sednout do auta a jet ho zdarma vyměnit. V každém případě nikoho nechci urážet a podobně tak to nepochopíte špatně.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
28ondra53
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od 28ondra53 »

No ono to tak na chvilinku není.S autem denně jezdím, tak že sundat spodní plast, vypustit vodu a pak teprve dva šroubky a to bez rampy a bez zdviháku. Vyměnit, dát kapalinu, plast,abych druhý den mohl jet. A když to nebude on, tak mě klepne.
Octavia 1 Tdi ALH 2001
Woko_O
Aktivista

Příspěvek od Woko_O »

Tak to dej do servisu a máš to bez nervů...
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

vychytávka ládi hrušky

ten plast si provrtej a kohout nasad hadičku nemusíš ho pak sdělávat, já jednou vzal autogen dírka byla vmžiku a nasadil hadičku,
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

Plast dolu 15 minut i s nadzdvihnutim obyč heverem z kufru a podlozenim aby to na mě nespadlo. Nadobka 10 min vytéká. Potom malá gola s 5 imbusem a šup je dole třeba 20 minut. Je to on montuji nalívam testuji těsnost a frčím 25minut. Není to on montují zpět stávající nalívám testuji těsnost fičim. Myslím že když dáme rezervu hodina a půl je na to až dost. Zdviž není třeba.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jo, Hansdobe, ty jsi stará škola a jdeš na to přímo, protože víš, že to je jediná cesta..Ale dnes se více mluví a shánějí aplikace.. :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“