ten určitě ne, ten na tyto aktivity neníMirekX píše:neřídil ten kamion jericho ?

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak to by si musel vyhodit všetky OCT2 FL ze silnice ktore maju 21W žiarovku zabudovanu v mlhovkách.martinsidlo píše:A je to proti vyhlášce.
já osobně malý problémek měl s felícií, odbočuju na vrádiště a v té zastávce stáli dva z dopravky a měřili šedesátku, když mě zastavovali tak se byl nasraný přotože jsem jel přesně šedesátROMEK píše: problem nikdo nemel ani na STK ani s cajtama
No vidíš a ja to nastavoval snad všetkým policajtom tady v okolí + polovici kriminálky a nikdo sa nezmínil že je to proti vyhlašce. Musí to byt hlavne stlumené to je volným okem videt že tá žarovka nesvítí na plne gule. Ani na STK mi nikdo nedošel naspátky.slovacek.milos píše:já osobně malý problémek měl s felícií, odbočuju na vrádiště a v té zastávce stáli dva z dopravky a měřili šedesátku, když mě zastavovali tak se byl nasraný přotože jsem jel přesně šedesátROMEK píše: problem nikdo nemel ani na STK ani s cajtama
a doklady a vraj svietim mlhovkami a to sa nesmie, říkám mu já svítím světlama pro denní svícení značky wesen, mlhovky vpředu vůbec nemám, tak se podíval ještě jednou vrátil doklady a vraj možtě ístbylo to přesně v dubnu 2010
jericho je spíš na medvědy néé ??? https://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q ... 3270298047Vici píše:to by musel být starý, rozpadlý a hlavně italskýMirekX píše:neřídil ten kamion jericho ?
jardo já ted procestoval pár států jako slovensko madarsko a rakousko a vzpoměl jsem si na tebe,Jarda_6 píše:Jenže tohle všechno má negativní stránku - pokud pojede proti auto a nebude svítit, hodně lidí ho zaegistruje pozdě, protože jsou nacvičení na světla..... EU dělá z lidí totální idioty..... Líp už bylo.