Kecy ze zdi či závisti zkušenost žádná rada nulová promiň ale reagovat jsem musel. Kola legálně půjdou zapsat třeba 25 palců i když ty už se tam asi opravdu nevejdou. Pokud budu mít zapsáno budu mít vzorek 1,6 žádný policista mi nic nemůže. Takže ohledně legálnosti ano jde cokoliv. Stačí typák ( typový list) prodejci kol vystaví při prodeji to co budeš chtít na jakékoliv auto cokoliv. Praxe no 19 na OI jsem zažil bylo nutno přizpůsobit ET a použít gumu aby to vyšlo.DIAGNOSTIK píše:Na I 19 kola? Tady je někdo na hlavu...Když opomenu, že to legálně nejde a ani nepůjde, tak jízdní výsledek bude strašný....A taky několik technických problémů, které se musejí vyřešit...První inteligentní policajt takové auto zastaví a sebere tomu papíry...Nechtěl bych se v tom vozit, třasák...
Za mne ano bude to třasak s tím souhlasím. Použitelnost vozu na provoz mizivá cena pneu vysoká jejich vydrž nízká + trápení a nízká vydrž všech podvozkových dílů plus to ze to blbě vypadá blatnik plnej brzdové systém který přes toto kolo bude vidět bude vypadat trapně.