OII 1.6 CR CAY CHcípla a nechytne

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Čert
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Čert »

Obrázek
Čert
Přispěvovatel

Příspěvek od Čert »

Taky jsem si říkal kde se bere v tý trubce tolik bordelu... :-D
morningstar1989
Přispěvovatel

Příspěvek od morningstar1989 »

vyjebe sa piest, pretoci sa a nebere hriadel po celej ploche
neviem cuvat s vozikom
marejo
Přispěvovatel

Příspěvek od marejo »

to jsou ty čerpadla tak na houby? existuje nějaký důvod proč se tohle děje ? popř. nekvalitní nafta ? našel jsem u sebe ve filtru taky pilinky ale sítko nahoře na čerpadle čisté. Tak myslím že jsou z podávacího čerpadla a zachytí je papírový filtr.
O2 FL kombi, 2.0 TDI 103 kw CFHC
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="marejo"]popř. nekvalitní nafta ?
----------------------------------------------------------------------------------------

nalej si třeba trochu vody stačí deci, dej tam kostku letu a za chvíli nakap trochu nafty :o , nafta je prej ropný produkt,

mezi tím si zajdi do restaurace na odrůdové víno pozdní sběr z jižní moravy půdod stolní mošt made in italy, kvalitní pivo z žatecého chmele původem stáčírna ukrajinských piv za korunu padesát a dej si pár odlívek českého rumu natankovaného jako E85

pak se vrat zas k té vodě s naftou promíchej a napiš co jsi viděl, pokud neuvidíš nic máš dvě možnosti, but to v restauraci někdo přehnal s metanolem nebo co vidíš je pravda :roll:
pitrisek
Přispěvovatel

Příspěvek od pitrisek »

Tak chlapi, proběhla repase čerpadla a vstriků u Černíka v Plzni, Chtěl i rampu a trubky. Před montáží vyprázdněna nádrž, vytřena do sucha, vyfoukána, profouknuté vedení k filtru, od filtru k čerpadlu no prostě vše ,nový pal. filtr po montáži čerpadla a vstřiků čerpadlo přes diagnostiku odvzdušněno . A ted problém, po 14 dnech někdy chcíplo, a byl a chyba malý tlak paliva. pak to chcíplo a nešlo natočit . na start sprej to chytlo a beželo asi 10 min. pak chcíplo na nízký tlak paliva. nastartováno a pak to chcíplo na vysoký tlak paliva.
¨Je možné že je v háji regulační ventil tlaku úpaliva? jak to poznat s jistotou? Stojí 10.500 . Díky Jo a který ventil reguluje tlak paliva, ten na čerpadle nebo na rampě?
tiguan2
Přispěvovatel

Příspěvek od tiguan2 »

Ten co je na čerpadle a nestoji 10 tis ani nahodou.
Bora 1.9 TDI 85KW 6q,čip, AJM--minulost
Rapid 1.6 TDI 85 kw
Audi Q5 125KW 6q manual
Scala 1.6 Tdi 85kw rv22
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

S tím jsem se setkal když borec vyměnil jen vstřiky a čerpadlo a prý to bude dobrý,jo,bylo,ale fakt dva týdny a vstřiky znovu KO
Jak psáno výše, asi nexistuje způsob jak nečistoty z palivové soustavy spolehlivě odstranit...
Posledně jsem dělal 3C 125kw, vsadil jsem do hadic ještě dva filtry takové ty malé průtokáče plastové na benzín
https://www.zbozi.cz/vyrobek/palivovy-f ... 42-benzin/
týden jsem to sledoval, pár částiček okem viditelných se tam objevilo ale auto už půl roku jezdí bez problémů, neříkám,ten filtřík není všemocný ale horší to s ním nebude že :)
chosepm
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosepm »

Prověř i ten přetlakový ventil na railu (ten samozřejmě taky řídí tlak, resp. přetlak), jestli neni přidřený... pokud ti to poběží na volnoběh, neměla by z něj do přepadu jít ani kapka nafty.
Jinak cca 10000 stojí celý nový VDO vysokotlaký čerpadlo.
***VAG,PSA,Renault***
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“