A ty mi řekneš nepropadej panice.., jsem divný čehůn , neoplývám moc lhostejností, která je u nás něco jako právo na práci v minulosti..

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kde bereš jistotu, že tvůj názor je ten nejlepší?? Zemana volila většina národa, tak to respektuj a zalez se svým trautenberkem ještě hlouběji do evropské potažmo německé řiti. Každý toto po historických zkušenostech nechce, chápeš nebo jsi nejchytřejší na zeměkouli? Tvoje neůspěchy v životě mi napovídají, že zase takovej bourák nejsi, tak tu každýho neurážej ty zoufalej krachlíkujericho-3 píše:Ty jsi klasický zastydlý levičák, který vidí někoho, jejichž rod dlouhodobě spravoval a vytvářel svůj majetek, díky kterému se vytvářely hodnoty státu, který založil první školu lesnictví, pravidla udržování přírody v jeji ochraně a rozvoji a dáš přednost primitivovi, který podobnými jako jsi ty pohrdá/odtud je jeho komentář o češích , primitivních to zdegenerovaných debilů/, a který moc dobře věděl, jak na ně. On to prostě s touto cháskou umí, já jej pamatuji od revoluce jak moudře promlouval z kaváren o tom, jak by zavedl zaměstnanecké akcie, vyzkoušený to nesmysl a poté se pasoval za demokrata vskutku lidového a táhnul za sebou dav rudých pitomců minulosti a dal jim nové šance za jejich podporu své osoby. Dělal samé podrazy, sháněl za slib funkcí pofiderní prachy a všude okolo bylo svinsvo, a neštítil se ničeho. Jelikož českým trubkám vždy chyběl zdravý úsudek, tak jim ani nevadilo, že poté také vyznamenával právě ty, kvůli kterým se revoluce 1989 dělala. Vyznamenal například agenty a udavače STB -HELENU, FRANTU, MIRKA, RONYHO, HUDEBNÍKA, KOMIKA , KADETA, OBLAKA, A HOUFA.A to vedle válečných hrdinů, kteří mu dnes ty metály vrací .. Ještě bude veselo, až natáhne brka a vše vyleze ven..To se ti poté bude zvracet..chápu, že neinformovaný člověk jej může zvolit jednou, ale dvakrát to už je tuplovaná demence. Samozřejmě pro ty, kteří sotva umí číst, je to hvězda..