Chromování

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

Bravomv -a to nevadí, že výfuk je plný karbonu? Co pamatuji, vždy výfuky vyhodili , když nebyly nové... :)
nepropadat panice...
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Bravomv -a to nevadí, že výfuk je plný karbonu? Co pamatuji, vždy výfuky vyhodili , když nebyly nové... :)
nepropadat panice...
Bravomv
Přispěvovatel

Příspěvek od Bravomv »

Samozřejmě, že výfuky dávám vyčištěné, což je někdy pakárma, ale zahnojené by ti nevzali, zašpinil bys jim lázeň. Většinou se ale výfuky dávají z druhovýroby nové, nebo staré ještě před sundáním chromu pořádně vyčistit - vypálit a vyškrábat. Taky se mi podařilo koupit na aukru zcela nové staré výfuky, prodávající ani nevěděl, co prodává. Potom to šlo na sundání chromu hned a potom doma zdlouhavé opatrné broušení každé tečky koroze a pak leštění pastami. Díl před nachromováním vlastně musí být "naleštěný" jako by byl po chromu. U nádrží je výhoda, že po nachromování jsou uvnitř zcela čisté, takže to pak vylívám dvousložkovou barvou, aby to již nerezavělo a zároveň jsem nemusel používat za kohoutem různé filtříky.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Tak to dopadlo dobře, svody vyleštěný, je to jak nový, jsem spokojen, včera jsem to namontoval
Obrázek

Obrázek

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“