No pise, ze jede jen na 1.
2-3-4 nejde
Vypalenej prepinac ventilatoru
Octavia1 r.1999 66kw klimatizace
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Octavia1 r.1999 66kw klimatizace
Já tedy čtu že má zapnuté AC ventilátor uvnitř na 1 a ze mu to chladí a točí ventilátory na chladiči a jde tedy i kompresor a pokud přepne uvnitř ventilátor na 2,3,4 tak to vypne kompresor a tím tedy vypnou i ventilátory na chladiči ale uvnitř to dal jede ventilátor fouká tak predradny odpor bude OK.
No vypálený vypínač na ventilátor jsem řešil a je pravda že tam klima nesla díky tomu vůbec ale ventilátor fungoval jen na 2,3 poloha 1 a 4 nešla.
Čtu že je to Octavia 1999 to je ještě ta co má čidlo kvůli klimě na hadici vody nad převodovkou? Kdysi jsem tu měl dvě na servis s tímto systémem a tam toto čidlo hlídalo jen teplotu vody pro klimu aby se neuhřalo a vím že s tím nějaký problémy byli jen už si nepamatuju co to dělalo.
Bohužel takhle od stolu je to vždy těžké
Osobně mě to táhne k tomu ze je vedro a větší výkon klimatizace odstaví bezpečnost ( teplota vody) nebo je chyba v ovladači jak psal adyraj.
No vypálený vypínač na ventilátor jsem řešil a je pravda že tam klima nesla díky tomu vůbec ale ventilátor fungoval jen na 2,3 poloha 1 a 4 nešla.
Čtu že je to Octavia 1999 to je ještě ta co má čidlo kvůli klimě na hadici vody nad převodovkou? Kdysi jsem tu měl dvě na servis s tímto systémem a tam toto čidlo hlídalo jen teplotu vody pro klimu aby se neuhřalo a vím že s tím nějaký problémy byli jen už si nepamatuju co to dělalo.
Bohužel takhle od stolu je to vždy těžké
Osobně mě to táhne k tomu ze je vedro a větší výkon klimatizace odstaví bezpečnost ( teplota vody) nebo je chyba v ovladači jak psal adyraj.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Re: Octavia1 r.1999 66kw klimatizace
Ak mu da 2-3-4 nejde zapnúť klíma a na 1 ide, chyba je v prepínači rýchlosti/odpore. Nič iné tam na "mechanickej" klíme nie je.