Superb 2 125kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Superb 2 125kw
Tak zrovna to jmj mám vyzkoušený. Poprvé sem ho dával před 10ti lety na a6 3.0 tdi a to auto hulilo černě jak když sem ho měl na své provrtanej.
No nevím no, asi jsem měl štěstí - je to cca 7 let - že by se polepšili ? Těžko říct - více s něma nemám zkušenost.
Co zase mám zkušenost - je nějaké chemické čištění bez demontáže DPF(které nefunguje) Nechal si to dělat známy a zacaloval za to 4,5 tis. Přes otvor čidla mu tam nalili nějakou sračku a nechali to cca hoďku motor budlat na volnoběh. Prý se z toho kouřilo (bílý dým) jak z parní lokomotivy. Pak za 2 dni za mnou dojel že mu svítí motor - slabý průtok vzduch přes DPF - a ani mu to neresetovali po tom slavným vyčištění.
Tak že závěr je takový - v té době chtěla banda ušetřit a hledali levnější varianty (dělali se s tím různé experimenty - provrtávalo, vykuchalo uplně, vyplachovalo vapkou atd.) než se na to pořádně zaměřili na STK a auta neprošla přes emise.
Holt si to každý musí rozmyslet jakou variantu zvolit. Aby pak ve finále ho to nestálo jednou tolik. Ale to je tak se vším - když jim řeknete cenu, tak se na vás dívají že je chcete okrást.
PS: Jak už jsem psal - dávali na to záruku (tak jsem to zkusil) a kdyby mi to nefungovalo tak jim to vrátím i z výpisem diagnostiky a pošlu je do prdele. Hotovo šicha odjezd.

Napíšem aj tu:
1. Prevencia
2. Čistenie tým, čo funguje.
1. Prevencia
2. Čistenie tým, čo funguje.
1.9 JTD 85kW (2x), predpísané oleje + Metabond
A jaká je prevence proti ucpání dpf?
Predchádzať mu.
Low Saps oleje, kvalitné palivá - a niečo navyše.
Napíš(te - aby som neurazil) mi súkromnú správu ak chcete.
Nemám patent na rozum, napíšem názor ako by som to riešil ja ak by som bol "potrestaný" DPF. Nie som.
Low Saps oleje, kvalitné palivá - a niečo navyše.
Napíš(te - aby som neurazil) mi súkromnú správu ak chcete.
Nemám patent na rozum, napíšem názor ako by som to riešil ja ak by som bol "potrestaný" DPF. Nie som.
1.9 JTD 85kW (2x), predpísané oleje + Metabond