hydraulický olej s naftou

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

atc525
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od atc525 »

Tak som nalial 50%nafta 50%hyd.olej a je to v pohode ani nesklbne :-) No a ani to nesmrdi :lebka:
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

(rofl)
Naposledy upravil(a) radluk dne 08 zář 2008, 11:18, celkem upraveno 1 x.
1pavel
Aktivista

Příspěvek od 1pavel »

radluk píše:ja pozoroval vetsi viskozitu paliva uz pri pomeru ani ne 20% oleje, bylo poznat ze to trychtyrem do nadrze tece 1.5x pomaleji (rofl)
Vona je taky celá řada hydraulických oleju řidké husté minerál sintetiky různě aditivovaných podle použití . Vyjetej olej se pozná podle toho kolik je v něm neodfiltrovatelných částeček pokud není znhodnocen jinak takže bych ho do auta nelil .
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

(rofl)
Naposledy upravil(a) radluk dne 08 zář 2008, 11:18, celkem upraveno 1 x.
mtapaj
Přispěvovatel

Příspěvek od mtapaj »

mam moznost zohnat EKOLOGICKY hydraulicky olej...
zozerie mi to auto v pohode???? :P
KTS 530 k dispozicii
.....PASSAT B 5,5 96Kw+cca18Kw,AVF 2002-slusny stav aj vybava...:)
renault laguna 2,2td min.90kw..;o) palivo "FRITAK" - exx
Fakyr
Nováček

Blbost

Příspěvek od Fakyr »

Melete vsichni olej kouri ale jen nespaleny ja liju do nadrze vsechno a jediny co smrdelo byl prevodak pac je v nem hodne siry ale kourilo to minimalne.I na vyjetak jezdim kdyz vypustim nejakej cistej jen ho vemu pres sitko nic vic a nikdy nebyl problem. Ae mam tempru td starej komurkac sezere z boschem vsechno . Olej proste zhori jako v turbo kamnech na vyjetak sajrajt zustane dole ale ten humus co leju do kamen bych do auta nedal:)jo kamna nekouri vubec.
slovacek.milos
Aktivista

Re: Blbost

Příspěvek od slovacek.milos »

Fakyr píše:Melete vsichni olej kouri ale jen nespaleny ja liju do nadrze vsechno a jediny co smrdelo byl prevodak pac je v nem hodne siry ale kourilo to minimalne.I na vyjetak jezdim kdyz vypustim nejakej cistej jen ho vemu pres sitko nic vic a nikdy nebyl problem. Ae mam tempru td starej komurkac sezere z boschem vsechno . Olej proste zhori jako v turbo kamnech na vyjetak sajrajt zustane dole ale ten humus co leju do kamen bych do auta nedal:)jo kamna nekouri vubec.

si zkus na hydraulický olej, mě to nešlo odpálil jsem si všechny žhavky, oleje jsem se naštěstí zbavil, zkoučel jsem ho i spalovat, katastrofa, hvíli hořel pak se v misce udělal tuhý bordel nakonec to chcíplo a smradu jak v řiti, druhý den jsem musel misku vysekávat majzlem,

spalování je možní jen tak že ho přidávám do vyjetáku, vyjeták ten je na pohodu, ten se spálí super, kloubouk ten mám v kotle bílý i komín, vklepu z misky popel a topím dál miloš ;)
Kolby
Sběrač informací

Příspěvek od Kolby »

pánové z vašich zkušeností HM 32 ,HM46 , HM68 ,SW 46?? kterej de nejlíp ?
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

Kolby píše:pánové z vašich zkušeností HM 32 ,HM46 , HM68 ,SW 46?? kterej de nejlíp ?
Rekl bych, ze HM 32ka
syncon
Aktivista

Příspěvek od syncon »

slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

i golfa zadrbeš trysky u feldy upálíš žhavky ;)
ToLa
Přispěvovatel

Příspěvek od ToLa »

Mam projeto 1600l hydrauliky, nijak neředim a docela to funguje. Nemam žádnou upravu mercedes 250D a 240D.... Na tý 250D odešli vstřiky a odpálili žhavky, ale auto mělo 400 000tis, takže nic neobviklého... repas vstřiků 2 500kč.
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“