akorát prej se rádi zalamujou keramický žhaviče, pokud se tak stane musí hlavy dolů, takže lepší si před koupí nechat vyměnit za kovovýbernardi píše:Ake mate skusenossti s motorom 3,0 Tdi?na co si dat bacha?j to lepsie v kombinacii s tiptronocom alebo manual?neodchadza zotrvacnik spojka poloosi v kombinacii s manualom?popr .ak niekto ma aj nejaku schemu motora alebo prirucku.dakujem
Ake mate skusenossti s motorom 3,0 Tdi???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Ake mate skusenossti s motorom 3,0 Tdi???
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1cupra píše:A6 s manualem jedine 2,7 TDI...trojliter neni...monty píše:Podle mě je lepší svezení s tiptronicem,A4 S-line s tim byla klasa,A6 s manuálem mě zas tak nevzala,jinak motor samozřejmě špička,s čipem nevim to musí bejt raketa.Ciao
X3 je cista kravina. male drahe , kur..ia sa na tom loziska , slabe napravy, inovacia az po roku 2006 m2007. to nieje ani zdaleka X5.cosby píše:Jede,nejede,3,0 už musí jet.Spíš spolehlivost a pokud víte o nějakých problémech X3 jak 2,0 tak 3,0 TDi sem s nimi.Díkes
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Prej jede, spíš letí 335d tourig by se mi moc zamlovalaHuml píše:ten 3.0sd už vcelku jede
3.0d jede taky krásně, ale v té X3 nevím, co to váží?
Dnes jsem se z Octou (cca 180PS) honil s 530d touring, nemít sebou brzdu (manželku), tak by to bylo zajímavé, takhle jsem to musel brzy vzdát.
3.0TDI pěkné svezení, určitě ale automat, tyto krouťáky jsou už s manuálem problém, při úrovni dnešních automatů, bych u takovéto káry do manuálu nešel a pokud někdo jezdí častějc město, tak to už vůbec.
tak 3.0 sd ozaj ide...Kornout píše:Prej jede, spíš letí 335d tourig by se mi moc zamlovalaHuml píše:ten 3.0sd už vcelku jede![]()
3.0d jede taky krásně, ale v té X3 nevím, co to váží?
Dnes jsem se z Octou (cca 180PS) honil s 530d touring, nemít sebou brzdu (manželku), tak by to bylo zajímavé, takhle jsem to musel brzy vzdát.
3.0TDI pěkné svezení, určitě ale automat, tyto krouťáky jsou už s manuálem problém, při úrovni dnešních automatů, bych u takovéto káry do manuálu nešel a pokud někdo jezdí častějc město, tak to už vůbec.
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm