jestli mohu něco málo k tomu vrtání váhy vzduchu, průměr díry 5 mm,po montáži zpět auto dobře chytne,ale při akceleraci škube a myslím že přestane až kolem 3 000 ot.min.,tak nevím jestli je to nastavením motoru nebo že to nefunguje tak jak několik kamarádů zde popisuje,že je to o.k ...váha je od bosch, auto vw sharan 1,9 tdi 81 kW tak někdo poraď DíkDussič píše:Ahoj , už jsem tu zakládal dotaz ohledně váhy na octu, už mam jinou od
www.mjauto.cz. Koupil jsem samotný senzor váhy Pierburg za 2200Kč.
V mém autě byla váha BOSH a nevím,zdá se mi že byla lepší,že turbo zabíralo krapet dříve než s váhou od Pierburgu.Taky jsem slyšel názor,
že by jse měl měnit celý komlet,že každá váha je sladěná s tubusem ,kde je váha našrubovaná,ale tak to řekl technik ve fa ŠKODA.Až bude mít kolega SEOŠ kablíg k pc, tak naloguem starou váhu BOSH a novou od
Pierburgu.
Octavia 66KW r.2000 (AGR)
Váha vzduch TDi Octavia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
miraspetrowski
- Přispěvovatel
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
že by to cukání dělala váha, nevim asi to bude chtít nalogovat.
Já jsem koupil váhu novou (než jsem se dozvěděl, že jde provrtat), nějakou náhradu za 1500 Kč, nevim co to je za výrobce. Po roce a půl (70 tis.km) to začalo hůř jet, hlavně z nízkejch (rozjezdy), tak jsem ji vyndal odnesl do krámu (spíš jen ze zvědavosti) a světe div se, po týdnu mi volají, ať se stavím pro novou
že se reklamace uznala.
Tak zas jezdím na novou váhu, no.
Já jsem koupil váhu novou (než jsem se dozvěděl, že jde provrtat), nějakou náhradu za 1500 Kč, nevim co to je za výrobce. Po roce a půl (70 tis.km) to začalo hůř jet, hlavně z nízkejch (rozjezdy), tak jsem ji vyndal odnesl do krámu (spíš jen ze zvědavosti) a světe div se, po týdnu mi volají, ať se stavím pro novou
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 
-
miraspetrowski
- Přispěvovatel
nalogováno je ale provrtanou na reklamaci, to mi asi nezblafnouMirekX píše:že by to cukání dělala váha, nevim asi to bude chtít nalogovat.
Já jsem koupil váhu novou (než jsem se dozvěděl, že jde provrtat), nějakou náhradu za 1500 Kč, nevim co to je za výrobce. Po roce a půl (70 tis.km) to začalo hůř jet, hlavně z nízkejch (rozjezdy), tak jsem ji vyndal odnesl do krámu (spíš jen ze zvědavosti) a světe div se, po týdnu mi volají, ať se stavím pro novouže se reklamace uznala.
![]()
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
Re: Váha vzduch TDi Octavia
dej si tam origo filtr a do spodního krytu filtru vyvrtej větší díru tak 30mmjirka.f píše:Nevíte prosím někdo jestli váha vzduchu, kterou prodávají na http://www.mjauto.cz/boschairmass.htm je dobrá, nebo je to levná náhražka. Koupil jsem si originál od VW a vydržela mi přesně 2,5 roku (30 tis). Mám v autě power box a nevím, jestli mi on neničí váhy vzduchu. Mám najeto 100 tis a už je to druhá, co odešla. Pravidelné roční výměny vzduchového filtru dodržuji, nevíte čím to je?