kabel k vagu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Koupil jsem ten USB / RS232 adaptér s FTDI z www.motordiag.cz a skutečně to chodí. Mám kabel KKL na COM port a chodí to dobře. Jen ten CAN mi chybí
Máte někdo zkušenost s těma HEX-CAN kabelama co tam prodávají? Chodí to?
- frantacech
- Aktivista
co je na tom napsano na nalepkach - vyrobce, model, part number?tacho píše:Koupil jsem ten USB / RS232 adaptér s FTDI z www.motordiag.cz a skutečně to chodí. Mám kabel KKL na COM port a chodí to dobře. Jen ten CAN mi chybí![]()
RUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....Jo, chodí!tacho píše:Koupil jsem ten USB / RS232 adaptér s FTDI z www.motordiag.cz a skutečně to chodí. Mám kabel KKL na COM port a chodí to dobře. Jen ten CAN mi chybí![]()
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 5&start=15
- frantacech
- Aktivista
no, mam jeden dell 433, 16MB RAM a nic moc. S win95 to sice trosku funguje, ale fakt jen trosku. nestiha. logovat s tim ani nahodou, mazagt zavady jeste trosku jo, obcas napise se prilis mnoho chyb pri komunikaci. na budiky se nepripoji. abs ano. asi to bude tou ram.dalik píše:486 staci, s Pentiem je to lepsiRadik píše:Jaký potřebuju k tomu PC.Uvažoval jsem o nějakém notˇasu.Jaká tam musí být min. konfigurace?Pouzivam P120/16/1gb a bohate to vyhovuje. A kdyz si ho omylem prejedu v garazi autem tak to aspon nebude mrzet
RUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....- woodman007
- Přispěvovatel
Koukal jsem na to a je to nějakej noname. Výrobce tam není a na obalu je něco ve smyslu: Compliant: USB Spec. 1.1, speed: 12/1,5Mbps, Connector: MiniDin 6PFemale *2, DB-9 Male, Power mode: Bus, Length 1M, Housing: Plastic, Dimension 71x67x26mm. Made in Taiwan.frantacech píše:co je na tom napsano na nalepkach - vyrobce, model, part number?tacho píše:Koupil jsem ten USB / RS232 adaptér s FTDI z www.motordiag.cz a skutečně to chodí. Mám kabel KKL na COM port a chodí to dobře. Jen ten CAN mi chybí![]()
Tak jsem ti asi moc nepomohl...
- frantacech
- Aktivista
5.12 má oproti 4.09 hlavně tato vylepšení:
- podpora standardní OBDII diagnostiky včetně aut jiných značek
- Long Coding
- vylepšené label-soubory, bublinové nápovědy
- rozšířena databáze chybových kódů (to ale myslím neplatí pro CZ verzi)
dále má opravené nějaké chyby starších verzí a další, již méně podstatné drobnosti.
Podrobnosti zde: http://www.ross-tech.com/vag-com/revisions.html
- podpora standardní OBDII diagnostiky včetně aut jiných značek
- Long Coding
- vylepšené label-soubory, bublinové nápovědy
- rozšířena databáze chybových kódů (to ale myslím neplatí pro CZ verzi)
dále má opravené nějaké chyby starších verzí a další, již méně podstatné drobnosti.
Podrobnosti zde: http://www.ross-tech.com/vag-com/revisions.html