Kolik z fabie RS?

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Jenz Uniplast
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od Jenz Uniplast »

Marcos píše:Hmmm, takze to by chtelo asi upresnit nektera fakta::

1) ty s tim teda nejezdis rallye/okruhy?

2) nemas vstrikovani vody do sani?

3) prijeli jste po vlastni ose? my vsichni ano, mame totiz "upravene seriove vozy"...nevim, ale mam pocit, ze do specialu by melo patrit vse, co bylo nutne privezt na povalu (nema homologaci pro provoz na verejnych komunikacich - nemam tu namysli emise:) )

4) jinak ja se domnivam, ze porazku unesla naprosta vetsina v klidu - to, ze ostatni nemeli 4 nebo 5 startu jako ty, ze maji o pul tuny vice, jak ty a dojeli v zavesu za tebou je naplnuje blazenosti, protoze jim to prostym selskym rozumem dava, ze maji na motoru koni vic :) ...a cistejsich - o powerboxech a obelhavani cidel u LSC jsem slysel (i z osobni zkusenosti) dostatek
tak aby jste byli kucí v obraze.

1) nejezdíme ani rallye, ani okruhy

2) vstřikování vody do sání nemám - bohužel

3) Sice jsme nepřijeli po ose, ale vůz jezdí normálně po silnici, má SPZ a STk :-)

4) No měli jsme sice 4 starty, ale pokaždé jiný řidič - jsme na ten vůz bohužel dva a mysleli jsme že se vystřídáme (já a brácha) Pro příště to alespoň víme :-) Nevidím v tom tedy žádnou výhodu.
Naše auto má jediné úpravy a to laminátovou kapotu 5 dveře a dveře spolujezdce. Tak nevím kde jsi vzal půl tuny, ale budiž.

Jestli to znělo že nadávám vám tak to se omlouvám bylo to mířeno na toho kdo to neunesl a podal protest.

Přišel jsem si s vámi pokecat a ne se hádat, tak pokud to vyznělo jinak tak sorry (hm)
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Jenz Uniplast píše:
Kornout píše:Jak říká Mvolesko :D
Nejdřív zápisné (info o úpravách) (rofl)
Ještě musím vysondovat toto

Jelikož Juka (Juračka) motorsport jsou z Rumburka.
Co potřebuješ vědět o tomto? Znám je
No úpravy přece :)
Jinak co se týče protestu, byl jsem mezi nimi, co se nám to nelíbylo.
Taky proto, že tam nebyl ani kousek fleku, kde by se to auto dalo seřídit a třeba ohřát gumy, proto to mvolesku tlačilo jen 1.5bar a všichni ostatní měly gumy totál studený.
Jinak pokud by tu možnost, co jste měly vy, měly všichni, tak by to asi dopadlo taky jinak.
Ale o tom to není, nicméně vás rádi uvidíme až bude HSM v Mimoni, tam je to pak volnější a je tam taky prostor.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
Jenz Uniplast
Nováček

mvolesko píše:
Jenz Uniplast píše:Jo jo jo jsme to my z mimoně 8) akorát nejsme konkurence. my se zabýváme plasty a máme to čiplé od LSC toť vše :-)
Sice jsem byl trochu zklamaný z toho, že nějací troubové, kteří neunesli to že jsme jim nakopali prdel - (bylo to jen zkušenostni, protože jsme se dostali na první místo až ve třetí jiždě - byli jsme dva řidiči) a podali protest a byli jsme bez odvolání přeřazeni do speciálů. (dozvěděli jsme se to až při vyhlášení - docela zklamání, ale letos celá Mimoň stála za h....o.

Co se týče úprav je tam jen velký IC. náporové sání a výfuk, jinak série - proto to patří do speciálů :-)
nevim o jakejch troubech mluvíš, já osobně jsem protest nepodaval ale mile me prekvapil a diky nemu mam 3. misto, navic, je logicke, ze kdyby treba z ladovim golfem jeli tri lidi po dvou jizdach tak maj doma treba tri pohary, navic cim vic jizd tim zahratejsi sliky a lepsi start (tady vidim hlavni neferovost k ostatnim a je to na tech vasich casech videt) , pak taky to zahrivani gumy na valcich tesne pred startem taky nebylo zrovna ok, kazdej by mel mit stejny podminky na staru (vykon, vaha, sliky, 4x4 at si kazdej vybere jakou cestou se ubere to je jeho vec)

a dalsi pro tebe asi dulezitou veci je nenazivat lidi troubama kdyz od nich zadas rady (LOL)
jak jsem již psat, mluvím o těch kdo neprávem podali protest proti našemu autu. Nakonec jsme to se Sandym vyřešili, tak, že nás přeřadil z důvodu dvou neoprávněných startů - ale to by měli říci oni již při přihlašování.
Slicky byli zahřáté méně než předtím, akorát se změnil řidič (předtím se totiž nahřívali těsně před startem na válečkách :-)

opět se budu opakovat trouby jsem nazval jen ty kteří dali protest proti neoprávněných úpravám - i když máme sériový notor .-)
(rofl)
:D
Jenz Uniplast
Nováček

Chlapci tak jak na to koukám tak jste pěkně vztahovačný.
Nevím asi jsem se vyjádřil špatně, ale troubou jsme nazval pouze toho kdo to neunesl a podal protest (LOL)

jen tak pro info:

1. vstřikování vody do sání nemáme - jen před interkuller

2. žádné jiné závody s tím nejezdíme

3. SPZ, OTP a samo i emise to má :P

4. jo porážku unesli skoro všichni, tedy po pravě jsem se se všemi nebavil, ale všichni byli v poho a ještě mi na startu pomáhali - za to bych jim chtěl poděkovat, pokud tu jsou :-)
Jéé to by bylo super pokud bychom měli o půl tuny méně :-)))
Pro info máme laminátovou kapotu, pravé dveře a 5 dveře, vyhozeny zadní sedadla - jinak vše zachováno :-O

Ale nepřišel jsem se tu s vámi hádat, ale v poho pokecat a zeptat se co z toho našeho mazlika ještě dostat. Je tam opravdu jen čip - nerozumím tomu jestli je tem či onen lepší :-), ale myslím si, že nám to docela jede i když je to pořád málo (wallbash)
Jenz Uniplast
Nováček

Kornout píše:
Jenz Uniplast píše:
Kornout píše:Jak říká Mvolesko :D
Nejdřív zápisné (info o úpravách) (rofl)
Ještě musím vysondovat toto

Jelikož Juka (Juračka) motorsport jsou z Rumburka.
Co potřebuješ vědět o tomto? Znám je
Taky proto, že tam nebyl ani kousek fleku, kde by se to auto dalo seřídit a třeba ohřát gumy, proto to mvolesku tlačilo jen 1.5bar a všichni ostatní měly gumy totál studený.
Jinak pokud by tu možnost, co jste měly vy, měly všichni, tak by to asi dopadlo taky jinak.
Ale o tom to není, nicméně vás rádi uvidíme až bude HSM v Mimoni, tam je to pak volnější a je tam taky prostor.
No nevím ale každý měl možnost si dovézt válečky a zahřát si pneu :-) Ale nic to již bylo a nechci to řešit - akorát jsem se to dozvěděl až při vyhlašování - to jsem koukal :-D
Jinak kil.uci to mají čisté N na rallye. Mají tam čip - nevím od koho výfuk, ale s katem a předělané sání. myslím že ještě nějak opravené tyrsky, ale to nevím přesně. :roll:
Jenz Uniplast
Nováček

Jenz Uniplast píše:
Kornout píše:
Jenz Uniplast píše: Co potřebuješ vědět o tomto? Znám je
No nevím ale každý měl možnost si dovézt válečky a zahřát si pneu :-) Ale nic to již bylo a nechci to řešit - akorát jsem se to dozvěděl až při vyhlašování - to jsem koukal :-D
Jinak kil.uci to mají čisté N na rallye. Mají tam čip - nevím od koho výfuk, ale s katem a předělané sání. myslím že ještě nějak opravené tyrsky, ale to nevím přesně. :roll:
Bohužel na HSM se nedostanu máme tam kolizi se závody(rallyecross) na oba termíny - pěkně mě to štve (LOL)
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

Jenz Uniplast>

nemusíš zakládat kvůli každé větě nový příspěvek, nebo to sem psát 4x! (offtopic) (hm)
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

jinak, abych taky něco napsal k věci. Pokud máš tedy lepší IC, tak se z toho dá dostat i víc než 170hp.

Zajímalo by mě, kolik ta vaše fabia váží
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
Fantik
Aktivista

Příspěvek od Fantik »

Váha by mě taky zajímala, protože na údajnejch 170hp byla dost rychlá.
scream
Přispěvovatel

Příspěvek od scream »

hm, tak jestli mela 170PS tak musela mít tak 900kg.... (rofl)
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

To jo, ono zajet to pod 14s je pěkný, tuším že ten poslední výsledek byl 13,98s.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
Jenz Uniplast
Nováček

Jo jo jo je to tak máme dokonce někde i graf z brzdy přesně to je 127kW a dle mého to pojede tím že to má 419 Nm, měli jsme zahřáté slicky, auto je posazené dost nízko a to auto jezdí s náporovým sáním z WRC, interculerem z WRC s předvstřikem bez filtru. Jinak váha s náplňěmi je 1100kg. :x

Je tam uděláno hodně věcí okolo, takové prkotiny a dohromady fo funguje, ale chtělo by to z toho dostat víc (wallbash)
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“