tak aby jste byli kucí v obraze.Marcos píše:Hmmm, takze to by chtelo asi upresnit nektera fakta::
1) ty s tim teda nejezdis rallye/okruhy?
2) nemas vstrikovani vody do sani?
3) prijeli jste po vlastni ose? my vsichni ano, mame totiz "upravene seriove vozy"...nevim, ale mam pocit, ze do specialu by melo patrit vse, co bylo nutne privezt na povalu (nema homologaci pro provoz na verejnych komunikacich - nemam tu namysli emise:) )
4) jinak ja se domnivam, ze porazku unesla naprosta vetsina v klidu - to, ze ostatni nemeli 4 nebo 5 startu jako ty, ze maji o pul tuny vice, jak ty a dojeli v zavesu za tebou je naplnuje blazenosti, protoze jim to prostym selskym rozumem dava, ze maji na motoru koni vic...a cistejsich - o powerboxech a obelhavani cidel u LSC jsem slysel (i z osobni zkusenosti) dostatek
1) nejezdíme ani rallye, ani okruhy
2) vstřikování vody do sání nemám - bohužel
3) Sice jsme nepřijeli po ose, ale vůz jezdí normálně po silnici, má SPZ a STk

4) No měli jsme sice 4 starty, ale pokaždé jiný řidič - jsme na ten vůz bohužel dva a mysleli jsme že se vystřídáme (já a brácha) Pro příště to alespoň víme

Naše auto má jediné úpravy a to laminátovou kapotu 5 dveře a dveře spolujezdce. Tak nevím kde jsi vzal půl tuny, ale budiž.
Jestli to znělo že nadávám vám tak to se omlouvám bylo to mířeno na toho kdo to neunesl a podal protest.
Přišel jsem si s vámi pokecat a ne se hádat, tak pokud to vyznělo jinak tak sorry