asi bych nepovažoval to tuctuctuc techno za hudbu, ale to je otázka osobního vkusu.romanxxx píše:mozem ta ubezpecit ze ty chudaci s tymy primityvnymi prispevkami mi nedali absolutne nic, len ukazali aky maju napr. vseobecny prehlad o hudbe a pokial je nejaky prispevok ktory sa ma netyka tak don jednoducho neprispievam, ale to je asi zbytocne sa o tom bavit tak len tak dalej pani mozte dalej kritizovat a ponizovatLusťa píše:, dali jste mu dost chudákovi, ale já tam byl a byla to nejlepší akce za hodně dlouhou dobu. Čekal jsem víc lidí, ale těch 17500 bylo až až.
a chudak to uz nie som vobec na rozdiel od teba tot vse.
Sensation White Praha 2008
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
turbo kamna power
- Aktivista
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
nokto ta tu neurazal.. len asi niesi na spravnom serveri , ja nevravim ez akcia to nebola dobra..jasne ze bola.. len sa to tu nejak nechytaromanxxx píše:mozem ta ubezpecit ze ty chudaci s tymy primityvnymi prispevkami mi nedali absolutne nic, len ukazali aky maju napr. vseobecny prehlad o hudbe a pokial je nejaky prispevok ktory sa ma netyka tak don jednoducho neprispievam, ale to je asi zbytocne sa o tom bavit tak len tak dalej pani mozte dalej kritizovat a ponizovatLusťa píše:, dali jste mu dost chudákovi, ale já tam byl a byla to nejlepší akce za hodně dlouhou dobu. Čekal jsem víc lidí, ale těch 17500 bylo až až.
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
ale tak já si nemyslim,že by byl na špatnym serveru, dal to do kategorie Mimo mísu, což znamená, že se tam může dát cokoliv, co nemá s tdi a autama nic společnýho. Takže nevidim jedinej důvod, proč by měl bejt vedle. To jako znamená,že nikdo z fora tady nemůže na tyhle akce chodit.?
Ted nevim,kdo tam psal, ale tahle muzika nemá s technem skoro nic společnýho,takže když tomu někdo opravdu nerozumí,tak ať je raději ticho, bo se pak ukáže,že komentuje něco, o čem ví uplný prd a je pak za blbečka.
To,že někdo poslouchá tuhle muziku neopravňuje druhý,aby to komentovali takovejhlema příšpěvkama. Já vám taky neberu,že někdo poslouchá například Tři sestry, i když si o nich myslim,že je to ubohý řvaní do mikrofonu.
Takže závěrem bych dodal, aby se zde nekomentovali příspěvky, když k tomu někdo nemá,jak příspět
Ted nevim,kdo tam psal, ale tahle muzika nemá s technem skoro nic společnýho,takže když tomu někdo opravdu nerozumí,tak ať je raději ticho, bo se pak ukáže,že komentuje něco, o čem ví uplný prd a je pak za blbečka.
To,že někdo poslouchá tuhle muziku neopravňuje druhý,aby to komentovali takovejhlema příšpěvkama. Já vám taky neberu,že někdo poslouchá například Tři sestry, i když si o nich myslim,že je to ubohý řvaní do mikrofonu.
Takže závěrem bych dodal, aby se zde nekomentovali příspěvky, když k tomu někdo nemá,jak příspět
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
mne slo o to ze su tu asi vacsinou starsi ludia ako chodia na take akcie aj ked sa to neda samozrejme zovseobecnovatLusťa píše:ale tak já si nemyslim,že by byl na špatnym serveru, dal to do kategorie Mimo mísu, což znamená, že se tam může dát cokoliv, co nemá s tdi a autama nic společnýho. Takže nevidim jedinej důvod, proč by měl bejt vedle. To jako znamená,že nikdo z fora tady nemůže na tyhle akce chodit.?
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
Ajajaj, Mirek Dušín co nikdy nenapsal off-topic... Bereš na to něco?Lusťa píše:ale tak já si nemyslim,že by byl na špatnym serveru, dal to do kategorie Mimo mísu, což znamená, že se tam může dát cokoliv, co nemá s tdi a autama nic společnýho. Takže nevidim jedinej důvod, proč by měl bejt vedle. To jako znamená,že nikdo z fora tady nemůže na tyhle akce chodit.?
ale ne, jen mě už tohle nebaví, chtěl jsem se prostě jen zastat kluka,co to sem dal.
Hodil jsem příspěvek v dobrym úmyslu nebo se prostě jen zeptat, jestli někdo jede na tuhle akci a hned se do něj všichni pustili a začali to hanit.
A co se týče osazenstva tohoto fora,tak si ani v duchu nemyslim,že by sem chodilo spise starsi. Nebo si myslis, ze na tyhle akce chodi lidi do 20 let?
Myslim, že většině lidí vadí, když jim do příspěvku začnou psát lidi
, sice tohle neni nijak závažný téma, ale stejně...
Nešlo mi ani o to,že má pár lidí přihlouplý řeci, jako o to,že se to tu s těma off-topicama řešilo už mockrát
Hodil jsem příspěvek v dobrym úmyslu nebo se prostě jen zeptat, jestli někdo jede na tuhle akci a hned se do něj všichni pustili a začali to hanit.
A co se týče osazenstva tohoto fora,tak si ani v duchu nemyslim,že by sem chodilo spise starsi. Nebo si myslis, ze na tyhle akce chodi lidi do 20 let?
Myslim, že většině lidí vadí, když jim do příspěvku začnou psát lidi
Nešlo mi ani o to,že má pár lidí přihlouplý řeci, jako o to,že se to tu s těma off-topicama řešilo už mockrát
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
no tak som sa sekol no.....Lusťa píše:ale ne, jen mě už tohle nebaví, chtěl jsem se prostě jen zastat kluka,co to sem dal.
Myslim, že většině lidí vadí, když jim do příspěvku začnou psát lidi, sice tohle neni nijak závažný téma, ale stejně...
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
Lusťa vdaka inak druh tejto hudby je (trance) na akcii bolo superLusťa píše:ale ne, jen mě už tohle nebaví, chtěl jsem se prostě jen zastat kluka,co to sem dal.
Myslim, že většině lidí vadí, když jim do příspěvku začnou psát lidi, sice tohle neni nijak závažný téma, ale stejně...
Š-Octavia 1.8 20 V
-
turbo kamna power
- Aktivista
tak jestli to je něco jako toto: http://www.youtube.com/watch?v=TtkfNUba ... re=related tak jako na první poslech to není zas tak nejhorší (ale nechápu jaký je rozdíl mezi tímhle a technem), docela jsem si u toho i pohupoval do rytmu
ale poslouchat to celej večír na akci to mu sí bejt malá vymejvárna mozku
to abych tam vydržel tak bych se musel sjet extází, a pak bych byl z toho tejden hotovej 
to abych tam vydržel tak bych se musel sjet extází, a pak bych byl z toho tejden hotovej 
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Ta poslední věta to vystihuje nejlíp...moc lidí tam nechodí popít alkohol a podle toho to osazenstvo vypadáturbo kamna power píše:tak jestli to je něco jako toto: http://www.youtube.com/watch?v=TtkfNUba ... re=related tak jako na první poslech to není zas tak nejhorší (ale nechápu jaký je rozdíl mezi tímhle a technem), docela jsem si u toho i pohupoval do rytmuale poslouchat to celej večír na akci to mu sí bejt malá vymejvárna mozku
oIc ASV