Chip double 330d tak aby vydržel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Mikky
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Mikky »

no tak ty dva motory co odesli me a ty dalsi ctyri co jsem videl jsou asi z madarska (LOL) ;) :) :) :)
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

Mikky píše:ta sedmicka se mi zadrela tak ze jsem s ni jel na dovolenou jel jsem v kuse 2500km tam a 2500km zpet nejvic jsem jel tak 190km/h a pohoda jak jsem prijel domu tak druhy den jsem jel do prahy a zhruba po 80km pri rychlosti 180km/h zacal motor klepat a bylo to.zavada co jsem psal :roll:
Hele ty si blazen po tobě byh auto nechtěl ject v kuse tak rychle ten motor musí odejit,to nevydrží žádnej motor v kuse ject 160 nebo 190 a ještě takový dálky (LOL)
moje skype je Mira.B.M.W
whiskadelic
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whiskadelic »

Mikky píše:no tak ty dva motory co odesli me a ty dalsi ctyri co jsem videl jsou asi z madarska (LOL) ;) :) :) :)
proste mas smulu na bmw...to se uz neda jinak vysvetlit :)

ja co znam a vim okolo, takl jen vstriky, cerpadla, turba...a to maj auta co znam od 200t - 500t najeto
Lada 1300/Felicia/Octavia/BMW 330D touring/S-Max
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

go.vojta píše:musel tam být už někdy nějaký problém a někdo se v tom vrtlal.. jiank to není možný.. tyhle motory na to co popisuješ netrpí..
ale tohle co piše že jel na dovolenou 5tisic km a rychlosti do 190km to nemuže vydržet je to jen motor kterej někdy musí odejit akorat ho on zabyl rychlejš
moje skype je Mira.B.M.W
Mikky
Přispěvovatel

Příspěvek od Mikky »

whiskadelic píše:
Mikky píše:no tak ty dva motory co odesli me a ty dalsi ctyri co jsem videl jsou asi z madarska (LOL) ;) :) :) :)
proste mas smulu na bmw...to se uz neda jinak vysvetlit :)

ja co znam a vim okolo, takl jen vstriky, cerpadla, turba...a to maj auta co znam od 200t - 500t najeto
asi jo asi pesek bo co ;) :) kamarad ma x5 a 3.0D a ten na to peje zase jen chvalu :roll:
Mikky
Přispěvovatel

Příspěvek od Mikky »

MIR.B.M.W píše:
Mikky píše:ta sedmicka se mi zadrela tak ze jsem s ni jel na dovolenou jel jsem v kuse 2500km tam a 2500km zpet nejvic jsem jel tak 190km/h a pohoda jak jsem prijel domu tak druhy den jsem jel do prahy a zhruba po 80km pri rychlosti 180km/h zacal motor klepat a bylo to.zavada co jsem psal :roll:
Hele ty si blazen po tobě byh auto nechtěl ject v kuse tak rychle ten motor musí odejit,to nevydrží žádnej motor v kuse ject 160 nebo 190 a ještě takový dálky (LOL)
no si myslim ze ten motor kdyz jsem jel do 190km/h kdyz jsem predjizdel obcas pri prumerne rychlosti 150km/h to nevydrzi?150km/h jedes u tohodle auta z lehka ze zvedlim plynem.meli by teda napsat do manualu kdyz jedete do italie tak prosim jedte do 120km/h jinak se vas motor rozkoci ;) mozna ten motor neco vydrzi ale musi k nemu clovek byt hodne hodne setrnej.no abych to shrnul toho cipu bych se proste ja bal.ja to vyresil tak ze jsem si koupil 4.0D nechal jsem v kladne udelat chip.stupen 2 a mel jsem klid mohl jsem jezdit nonstop 200km/h a nic zadny problem to nemluvim o to ze to jelo 250km/h jak nic!to je treba motor ktery vzdrzi mraky ;) :)
go.vojta
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

to je nesmysl, že ten motor nevydrží tak dlouhou trasu jet rychle.. bmw je na tohle dělaný.. vydrží to bez problémů.. jeden od nás jezdil každý týden ze sedmou 3.0D do itálie a jezdil většinou o dost rychlejc.. má najeto 550000 a bez problémů..
Passat B5 tdi, passat B4 tdi

BMW R1150GS
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

no já měl 330d E-46 135 kw a jezdil jsem po dalnici 200km až 250km měl jsem v tom chip jezdil jsem asi pul roku a motor kleknul začal bouchat .Já jsem si myslel že je to bmw tak to vydrži ne, má to 6 valcu a nic stoho skutek utek odešel mi no á jáky bylo bmw a jáka drahá oprava za 40 litru
moje skype je Mira.B.M.W
go.vojta
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

hele tohle je prostě divní.. nevím o nikom a to bmw už nějakej pátek řeším, že by mu motor odkápl jen tak bez cizí příčiny a tobě jich odkáplo několik.. prostě se mi to nezdá..

BMW R1150GS
whiskadelic
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whiskadelic »

to je furt dokola...proste mu odesly, nasejm znamejm neodesly...kamos taky mel chip na 330d automatu a jezdil 3roky dalnice porad 18-200, sklidnil se az prisel o 10bodu :) no a nic, jen vstriky a turbo, jenze to mel asi tak 450t najeto
Lada 1300/Felicia/Octavia/BMW 330D touring/S-Max
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

to bude asi špatným olejem
moje skype je Mira.B.M.W
Bosis
Přispěvovatel

Příspěvek od Bosis »

Bych řekl,že spíš šoferem.
fafejta
Nováček

Příspěvek od fafejta »

MIR.B.M.W píše:no já měl 330d E-46 135 kw a jezdil jsem po dalnici 200km až 250km měl jsem v tom chip jezdil jsem asi pul roku a motor kleknul začal bouchat .Já jsem si myslel že je to bmw tak to vydrži ne, má to 6 valcu a nic stoho skutek utek odešel mi no á jáky bylo bmw a jáka drahá oprava za 40 litru

A co konkrétně ti odešlo na tom motoru.
mm
Přispěvovatel

Příspěvek od mm »

co je to za šitský motory na mercedesu jezdím pořád na plno 1000km v kuse.... vše drží motor se nepřehřívá člověk tomu musí hodně naložit a jet v zácpě aby šel teploměr alespon na 90
go.vojta
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

a jejda.. tady někdo fandí mercedesu :D

BMW R1150GS
Odpovědět

Zpět na „BMW“