Chip double 330d tak aby vydržel
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Hele ty si blazen po tobě byh auto nechtěl ject v kuse tak rychle ten motor musí odejit,to nevydrží žádnej motor v kuse ject 160 nebo 190 a ještě takový dálkyMikky píše:ta sedmicka se mi zadrela tak ze jsem s ni jel na dovolenou jel jsem v kuse 2500km tam a 2500km zpet nejvic jsem jel tak 190km/h a pohoda jak jsem prijel domu tak druhy den jsem jel do prahy a zhruba po 80km pri rychlosti 180km/h zacal motor klepat a bylo to.zavada co jsem psal

moje skype je Mira.B.M.W
-
whiskadelic
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
proste mas smulu na bmw...to se uz neda jinak vysvetlitMikky píše:no tak ty dva motory co odesli me a ty dalsi ctyri co jsem videl jsou asi z madarska![]()
![]()
![]()
![]()
ja co znam a vim okolo, takl jen vstriky, cerpadla, turba...a to maj auta co znam od 200t - 500t najeto
Lada 1300/Felicia/Octavia/BMW 330D touring/S-Max
ale tohle co piše že jel na dovolenou 5tisic km a rychlosti do 190km to nemuže vydržet je to jen motor kterej někdy musí odejit akorat ho on zabyl rychlejšgo.vojta píše:musel tam být už někdy nějaký problém a někdo se v tom vrtlal.. jiank to není možný.. tyhle motory na to co popisuješ netrpí..
moje skype je Mira.B.M.W
asi jo asi pesek bo cowhiskadelic píše:proste mas smulu na bmw...to se uz neda jinak vysvetlitMikky píše:no tak ty dva motory co odesli me a ty dalsi ctyri co jsem videl jsou asi z madarska![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja co znam a vim okolo, takl jen vstriky, cerpadla, turba...a to maj auta co znam od 200t - 500t najeto
no si myslim ze ten motor kdyz jsem jel do 190km/h kdyz jsem predjizdel obcas pri prumerne rychlosti 150km/h to nevydrzi?150km/h jedes u tohodle auta z lehka ze zvedlim plynem.meli by teda napsat do manualu kdyz jedete do italie tak prosim jedte do 120km/h jinak se vas motor rozkociMIR.B.M.W píše:Hele ty si blazen po tobě byh auto nechtěl ject v kuse tak rychle ten motor musí odejit,to nevydrží žádnej motor v kuse ject 160 nebo 190 a ještě takový dálkyMikky píše:ta sedmicka se mi zadrela tak ze jsem s ni jel na dovolenou jel jsem v kuse 2500km tam a 2500km zpet nejvic jsem jel tak 190km/h a pohoda jak jsem prijel domu tak druhy den jsem jel do prahy a zhruba po 80km pri rychlosti 180km/h zacal motor klepat a bylo to.zavada co jsem psal
no já měl 330d E-46 135 kw a jezdil jsem po dalnici 200km až 250km měl jsem v tom chip jezdil jsem asi pul roku a motor kleknul začal bouchat .Já jsem si myslel že je to bmw tak to vydrži ne, má to 6 valcu a nic stoho skutek utek odešel mi no á jáky bylo bmw a jáka drahá oprava za 40 litru
moje skype je Mira.B.M.W
-
whiskadelic
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
MIR.B.M.W píše:no já měl 330d E-46 135 kw a jezdil jsem po dalnici 200km až 250km měl jsem v tom chip jezdil jsem asi pul roku a motor kleknul začal bouchat .Já jsem si myslel že je to bmw tak to vydrži ne, má to 6 valcu a nic stoho skutek utek odešel mi no á jáky bylo bmw a jáka drahá oprava za 40 litru
A co konkrétně ti odešlo na tom motoru.