Ja som mal pred rokom doma ešte naftu z roku 1986 ale nedal som ju do auto svojho ale do firemného a v pohode a je to rokytomsuva píše:jak dlouho skladujete, nebo jste nejdéle skladovali naftu?
jak dlouho se dá skladovat nafta
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Dovolim si oprasit tema.
Dnes se diky EU dava do nafty MERO, takze se chci zeptat:
Jak dlouho se da skladovat nafta? Dejme tomu v nerezovem tanku ulozenem v zemi (v nezamrzne hloubce, tedy 150cm+)?
Predem diky za odpoved.
Dnes se diky EU dava do nafty MERO, takze se chci zeptat:
Jak dlouho se da skladovat nafta? Dejme tomu v nerezovem tanku ulozenem v zemi (v nezamrzne hloubce, tedy 150cm+)?
Predem diky za odpoved.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Měl jsem od loňského srpna v sudech 100% bionaftu a právě teď mám v nádrži poslední zbytky. Všechno stále funguje naprosto bez problémů, jen už ke konci byla dost kalná, tak jsem ji radši ředil 50/50 normální naftou. 
Skladování v šeru, teploty zhruba -5 až 20 stC.

Skladování v šeru, teploty zhruba -5 až 20 stC.
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
Teda my sme nedávno "vyhazovali" ani ne rok starou naftu (klasickou, pouze s biosložkou, jak se ted dava), skladovana v nevytapene garazi v modrem plastovem sudu, ale byla husta, nahore nejak skraloup, smrdelo to az sila, no proste se radsi vylila, nez aby ji majitel nalil do auta... A nevypadala moc, že by ji PD pozvejkalo, ono taky zalezi hodne, do ceho to chcete lit (ja ji teda nevzal ani zadarmo a navic do sdi...)... Ale jinak souhlasim, ze neni nad starou dobrou poctivou naftu, ta casem snad jeste zraje
... Ta dnesni je tak na mesic skladovani (nekde sem to cetl i jako doporuceni- spotrebovat ji do mesice od natankovani), a bude huuuur...

BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska
...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG

BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG