Prevodovka nebo spojka?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
to je fungl novy, takze to bych celkem vyloucilYkka píše:Pokud jde o ten zvuk při pouštění spojky, tak s tím jsem se už taky setkal a údajně to bylo spojkový ložisko ale jak to dopadlo jsem neviděl takže to nemůžu potvrdit na 100%
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
nikdy bysme tam chinu nedali, nebojYkka píše:Originál nebo čínský?flekyc píše:to je fungl novy, takze to bych celkem vyloucilJá tomu moc nevěřím dřív jsem měnil spojku QH a ložisko hned od nova na volnoběh řachtalo že se v autě nedalo vydržet.. Pak se tam dala sada Valeo a zatím je ticho.
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
- schonus
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Zakoupeno jako origo v PORSCHE Plzeň. Jejich přímé co-výrobce neznám.flekyc píše:nikdy bysme tam chinu nedali, nebojYkka píše:Originál nebo čínský?flekyc píše:to je fungl novy, takze to bych celkem vyloucilJá tomu moc nevěřím dřív jsem měnil spojku QH a ložisko hned od nova na volnoběh řachtalo že se v autě nedalo vydržet.. Pak se tam dala sada Valeo a zatím je ticho.
STOledo 1M, AHF - poladeno
Mám teď nové origo valeo a taky rachtá...ale jak kdy,když sešlápnu,tak je klid.Tak nevím...Ykka píše:Originál nebo čínský?flekyc píše:to je fungl novy, takze to bych celkem vyloucilJá tomu moc nevěřím dřív jsem měnil spojku QH a ložisko hned od nova na volnoběh řachtalo že se v autě nedalo vydržet.. Pak se tam dala sada Valeo a zatím je ticho.