[quote="turbo kamna power"]dneska jsem tě viděl v Náměšti, hezkej golfík a dobrej dým a ještě tam bylo vcelku zákeřně vypadající naftový punto 1,7TD[/quot
jo byls tam ses měl stavyt no to punto ten mě dost sere lepší technika ale ne motorova jinak ja byl spokojen golf jel ale je co zlepšovat
VW Golf 1 RTDI sprint
Bmw M3 Drift
Zetor 25@ orba
mistr ve sprintu do3,5ben 2016
turbo kamna power píše:dneska jsem tě viděl v Náměšti, hezkej golfík a dobrej dým a ještě tam bylo vcelku zákeřně vypadající naftový punto 1,7TD[/quot
jo byls tam ses měl stavyt no to punto ten mě dost sere lepší technika ale ne motorova jinak ja byl spokojen golf jel ale je co zlepšovat
Zdar,Proč tě sere?Je to muj známej...něco ti řeknu,v náměšti jsem stál někde u zatáčky číslo 10-myslím a když jsem viděl jakým způsbem to tam jel(špatnej nájezd i výjezd ) tak si myslím že by ti na něho měla stačit i horší technika
turbo kamna power píše:dneska jsem tě viděl v Náměšti, hezkej golfík a dobrej dým a ještě tam bylo vcelku zákeřně vypadající naftový punto 1,7TD[/quot
Zdar,Proč tě sere?Je to muj známej...něco ti řeknu,v náměšti jsem stál někde u zatáčky číslo 10-myslím a když jsem viděl jakým způsbem to tam jel(špatnej nájezd i výjezd ) tak si myslím že by ti na něho měla stačit i horší technika [/quote
hoj ale tak ze mě vytahuje co tam mama a tak a sam dělá jako by nic jinak ja nemam podvozek kola jinak by se to dalo nějak stahovat ty stráty ale ted by to snad mělo běhat to byla skouška jestly to pojede a ukazuje se že jo ale neřikej mě že to je 1.7 tto je 1.9 croma aspon
VW Golf 1 RTDI sprint
Bmw M3 Drift
Zetor 25@ orba
co sem koukal tak to punto mělo normální fiaťáckej TD motor, měl tam VGT turbo, neměl ani IC, a do turba měl vedenou hadici ze zvršku kapoty a bez filtru...
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
no takto oni dělají hodně Fiaty(opravy)a motor se může tvářit jako obyč aleuvnitř může být něco uplně jinýho ale to je jen doměnka,jestli má lepší podvozek to nevím ale myslím že když toho Golfa vychytáš tak bude lepší než fiat,navíc tam je větší a lepší možnost ůprav na podvozku než na nějakým Puntu.
944 píše:no takto oni dělají hodně Fiaty(opravy)a motor se může tvářit jako obyč aleuvnitř může být něco uplně jinýho ale to je jen doměnka,jestli má lepší podvozek to nevím ale myslím že když toho Golfa vychytáš tak bude lepší než fiat,navíc tam je větší a lepší možnost ůprav na podvozku než na nějakým Puntu.
řikam tedka nikam nejedem a bude se ladit ale ja zas nejsu taký že jedu hned do toho jak divočak přece je to srdeční zaležitost jinak diky jestli se vam libilo jak to jelo dik
VW Golf 1 RTDI sprint
Bmw M3 Drift
Zetor 25@ orba
944 píše:no takto oni dělají hodně Fiaty(opravy)a motor se může tvářit jako obyč aleuvnitř může být něco uplně jinýho ale to je jen doměnka,jestli má lepší podvozek to nevím ale myslím že když toho Golfa vychytáš tak bude lepší než fiat,navíc tam je větší a lepší možnost ůprav na podvozku než na nějakým Puntu.
řikam tedka nikam nejedem a bude se ladit ale ja zas nejsu taký že jedu hned do toho jak divočak přece je to srdeční zaležitost jinak diky jestli se vam libilo jak to jelo dik
VW Golf 1 RTDI sprint
Bmw M3 Drift
Zetor 25@ orba
bombastiq píše:mrti jedeš tedka 6,6 ecce homo ????ja tam sem cely závody
tedka už nikm auto začlo nějak kouřit vyc do černa než předtím asi turbo ted chci naladit ten podvozek aby se to nehoupalo jak kačena a nějaky koně teda jestli to neskončí zas u pivečka a druhy den si nic nepomatovat
VW Golf 1 RTDI sprint
Bmw M3 Drift
Zetor 25@ orba
mrti píše:ne nebyl kolaps s dodavkou spojky tak se to nestihlo ale kolega s PUNTEM V neděli první a konečně to dal té honde namachrované
já jsem tam byl jen v sobotu... firemním vozem na stanovišti 4 a rozdával letáky sherlog bylo to v celku zajímavé ale minulý ročník byl daleko lepší... nějak to upadá tak se třeba uvidíme na jaře...