zavody do vrchu

akce a srazy dieselpoweráků

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Baťa1
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baťa1 »

[quote="turbo kamna power"]dneska jsem tě viděl v Náměšti, hezkej golfík a dobrej dým :-D a ještě tam bylo vcelku zákeřně vypadající naftový punto 1,7TD[/quot

jo byls tam ses měl stavyt no to punto ten mě dost sere lepší technika ale ne motorova jinak ja byl spokojen golf jel ale je co zlepšovat :D
VW Golf 1 RTDI sprint
Bmw M3 Drift
Zetor 25@ orba
mistr ve sprintu do3,5ben 2016
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

hele mrti poišli mě prosimtě techniký předpisy na tenhle rok na repubiku
na skupinu A
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
944
Přispěvovatel

Příspěvek od 944 »

mrti píše:
turbo kamna power píše:dneska jsem tě viděl v Náměšti, hezkej golfík a dobrej dým :-D a ještě tam bylo vcelku zákeřně vypadající naftový punto 1,7TD[/quot

jo byls tam ses měl stavyt no to punto ten mě dost sere lepší technika ale ne motorova jinak ja byl spokojen golf jel ale je co zlepšovat :D
Zdar,Proč tě sere?Je to muj známej...něco ti řeknu,v náměšti jsem stál někde u zatáčky číslo 10-myslím a když jsem viděl jakým způsbem to tam jel(špatnej nájezd i výjezd :roll: ) tak si myslím že by ti na něho měla stačit i horší technika :D
Baťa1
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baťa1 »

944 píše:
mrti píše:
turbo kamna power píše:dneska jsem tě viděl v Náměšti, hezkej golfík a dobrej dým :-D a ještě tam bylo vcelku zákeřně vypadající naftový punto 1,7TD[/quot

Zdar,Proč tě sere?Je to muj známej...něco ti řeknu,v náměšti jsem stál někde u zatáčky číslo 10-myslím a když jsem viděl jakým způsbem to tam jel(špatnej nájezd i výjezd :roll: ) tak si myslím že by ti na něho měla stačit i horší technika :D[/quote

hoj ale tak ze mě vytahuje co tam mama a tak a sam dělá jako by nic jinak ja nemam podvozek kola jinak by se to dalo nějak stahovat ty stráty ale ted by to snad mělo běhat to byla skouška jestly to pojede a ukazuje se že jo :) ale neřikej mě že to je 1.7 :? tto je 1.9 croma aspon 8) 8)
VW Golf 1 RTDI sprint
Bmw M3 Drift
Zetor 25@ orba
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

co sem koukal tak to punto mělo normální fiaťáckej TD motor, měl tam VGT turbo, neměl ani IC, a do turba měl vedenou hadici ze zvršku kapoty a bez filtru...
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
944
Přispěvovatel

Příspěvek od 944 »

no takto oni dělají hodně Fiaty(opravy)a motor se může tvářit jako obyč aleuvnitř může být něco uplně jinýho ale to je jen doměnka,jestli má lepší podvozek to nevím ale myslím že když toho Golfa vychytáš tak bude lepší než fiat,navíc tam je větší a lepší možnost ůprav na podvozku než na nějakým Puntu.
Baťa1
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baťa1 »

944 píše:no takto oni dělají hodně Fiaty(opravy)a motor se může tvářit jako obyč aleuvnitř může být něco uplně jinýho ale to je jen doměnka,jestli má lepší podvozek to nevím ale myslím že když toho Golfa vychytáš tak bude lepší než fiat,navíc tam je větší a lepší možnost ůprav na podvozku než na nějakým Puntu.
řikam tedka nikam nejedem a bude se ladit ale ja zas nejsu taký že jedu hned do toho jak divočak přece je to srdeční zaležitost jinak diky jestli se vam libilo jak to jelo dik 8)
VW Golf 1 RTDI sprint
Bmw M3 Drift
Zetor 25@ orba
Baťa1
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baťa1 »

944 píše:no takto oni dělají hodně Fiaty(opravy)a motor se může tvářit jako obyč aleuvnitř může být něco uplně jinýho ale to je jen doměnka,jestli má lepší podvozek to nevím ale myslím že když toho Golfa vychytáš tak bude lepší než fiat,navíc tam je větší a lepší možnost ůprav na podvozku než na nějakým Puntu.
řikam tedka nikam nejedem a bude se ladit ale ja zas nejsu taký že jedu hned do toho jak divočak přece je to srdeční zaležitost jinak diky jestli se vam libilo jak to jelo dik 8)
VW Golf 1 RTDI sprint
Bmw M3 Drift
Zetor 25@ orba
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

mrti jedeš tedka 6,6 ecce homo ????ja tam sem cely závody
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
Baťa1
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baťa1 »

bombastiq píše:mrti jedeš tedka 6,6 ecce homo ????ja tam sem cely závody
tedka už nikm auto začlo nějak kouřit vyc do černa než předtím asi turbo :( ted chci naladit ten podvozek aby se to nehoupalo jak kačena a nějaky koně 8) teda jestli to neskončí zas u pivečka a druhy den si nic nepomatovat (noteeth) (LOL)
VW Golf 1 RTDI sprint
Bmw M3 Drift
Zetor 25@ orba
Baťa1
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baťa1 »

ahoj zvu vas na další zavody do vrchu je to ted v sobota a neděle začatek v 13:oo hlavní zavod je to Ořechov u Brna tak se stavte ja tam budu s GOLFEM :D
VW Golf 1 RTDI sprint
Bmw M3 Drift
Zetor 25@ orba
MIKI ®
Přispěvovatel

Příspěvek od MIKI ® »

čáu a teď jsi tam nebyl co se jelo minulí víkend že?
Baťa1
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baťa1 »

ne nebyl kolaps s dodavkou spojky :( tak se to nestihlo ale kolega s PUNTEM V neděli první a konečně to dal té honde namachrované
VW Golf 1 RTDI sprint
Bmw M3 Drift
Zetor 25@ orba
MIKI ®
Přispěvovatel

Příspěvek od MIKI ® »

mrti píše:ne nebyl kolaps s dodavkou spojky :( tak se to nestihlo ale kolega s PUNTEM V neděli první a konečně to dal té honde namachrované
já jsem tam byl jen v sobotu... firemním vozem na stanovišti 4 a rozdával letáky sherlog (LOL) bylo to v celku zajímavé ale minulý ročník byl daleko lepší... nějak to upadá tak se třeba uvidíme na jaře... :?
turboa3
Přispěvovatel

Příspěvek od turboa3 »

ahoj chtěl jsem se zeptat je u vás povinost rám,a jak jsou kategorie a pravidla dik ahoj. ;)
audi a3 agr zatim 256PS a 548nm
seat leon ary zatim 241ps a 399NM
Audi a3 2.0 bkd 16v zatím 250ps
Odpovědět

Zpět na „Akce/Srazy“