zátah na prodejce klonů
Moderátoři: šulda, Moderátoři
je v čechách hodně firem ,které nabizejí své vyrobky ..nebudu snad ani jmenovat,ale jsou téměř nadnárodní. Nabízejí své vyrobky za cenu ..dejme tomu 100% s tím ,že je zpracován pod normou ISO.
A potom zcela legálně nabízejí tentýž výrobek vyrobený v Číně za zhruba 30%ti procentní cenu.
Ted tedy nechápu ,čím se policie našeho státu zabývá. Řekl bych ,že je v tom zcela privátní zájem požehnaný jistým obnosem. Jak je tomu u nás v zvykem.
A potom zcela legálně nabízejí tentýž výrobek vyrobený v Číně za zhruba 30%ti procentní cenu.
Ted tedy nechápu ,čím se policie našeho státu zabývá. Řekl bych ,že je v tom zcela privátní zájem požehnaný jistým obnosem. Jak je tomu u nás v zvykem.
Jo taky jsem tam byl kabel chteli rekl jsem nemam nefungoval.Ale to jsem se byl optat u pravnika ten mi to poradil.Meli presne vytisklou adresu odesilatele a prijemce zmetci.A jeste mi tam ukazovali obrazky mocnejsich Vagu hex a 704.Ale ja mel k-linu tak to dobre sepsal a dobry.
Bosch kts 570,vcds,Beeprog
-
xanubysx
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Bez problému...
No tohle bych neřešil.. dojde předvolání a nic nezmůžou... kabel je kaput vyhozen.. bohužel pokazený doma skladovat nebudu... a udělaj jen zápis e tím pádem END....
teprve pujdu!
JJ.
Dnes mi take přišlo předvolaní.Teprve tam pujdu!
Myslite tedy že je to v poho,že se nemusim ničeho obavat. kabel ENDE,nemam ho vyhodil jsem ho. 
vag com
taky jsem začátkem prosince byl na předvolání a kabel jim dal, sepsali jsme to a peníze bych měl dostat z5...já to kupoval od nějakáho chlápka z Olomouce a prej jich prodla něco kolem stovky a bylo to za 1250Kč 
Re: vag com
Pěkně, "malej čecháček", že?Misak7 píše:taky jsem začátkem prosince byl na předvolání a kabel jim dal, sepsali jsme to a peníze bych měl dostat z5...já to kupoval od nějakáho chlápka z Olomouce a prej jich prodla něco kolem stovky a bylo to za 1250Kč
Nejdřív vědomě koupíš klona a pak, když na tebe PČR udělá bububu, tak borce posereš... Hmm, doufám, že jste si spolu emailovali a borec má v poště, že jsi věděl, že je to klon... a jsi v tom také

To se přece mezi slušnýma lidma nedělá, pokud vstoupím do šedé zóny, tak držím šedé přítmí, mlžím a zatloukám
GIV Variant TDi ???kW
Hodně se divím, že někteří z vás Polici ČR odevzdali ten kábl. Nevím jaká je cena orig vs klonu ale zřejmě to bude rozdíl patrný což lidi motivuje k nákupu těchto produktů. Jde mě o to, že někdo chtěl pomoct sobě a nakonec i jiným tím, že nabízel levnější alternativu. Policajtům bych dal klidně i čestné prohlášení o ztrátě kabelu a na nic by se nezmohli. Takto každý vrácený kábl bude sloužit v trestním řízení jako průkazní předmět trestného činu a ten jedinec se z toho posere...
Souhlasím s Slavkovem.
Souhlasím s Slavkovem.
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Re: vag com
A ještě veřejně napíše, že nekoho takhle pos...Slavkov píše:Pěkně, "malej vyplašenej čecháček" , že?Misak7 píše:taky jsem začátkem prosince byl na předvolání a kabel jim dal, sepsali jsme to a peníze bych měl dostat z5...já to kupoval od nějakáho chlápka z Olomouce a prej jich prodla něco kolem stovky a bylo to za 1250Kč
Nejdřív vědomě koupíš klona a pak, když na tebe PČR udělá bububu, tak borce posereš... Hmm, doufám, že jste si spolu emailovali a borec má v poště, že jsi věděl, že je to klon... a jsi v tom také... a dobře by Ti tak
To se přece mezi slušnýma lidma nedělá, pokud vstoupím do šedé zóny, tak držím šedé přítmí, mlžím a zatloukám
Peníze možná uvidí za pár let až proběhne s dotyčným soud.
Myslíš že dotyčný to časem zaplatí? Tak dovol abych se zasmál soud a vyšetřování sežere takový náklady že na pár lidí co si to koupily už nejspíš nezbyde nic a když už jo hrozí jim spoluvina že si vědomě koupily nelegální kopii jsme přeci v tomto státě nějakej pátek ne?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!