zátah na prodejce klonů

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

rusty
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od rusty »

nevím ,ale logicky..soudní příkaz k čemu ??? Být tak hloupý si myslet ,že bych čekal ,až si pro kabel přijdou ?
A navíc povolení k domovní prohlídce mám dojem uděluje prokurátor při vážném porušení zákona..dle mě by se tímhle kabelem za 5000,- nezabýval.
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

Já předvolaný na policii byl,ale kabel nechtěli,jen se ptali kde a od koho jsem to koupil,jak to vypadá a kolik to stálo peněz.Sepsali to,podepsal jsem a prej už dají pokoj.Údajně kabely nesbírají...Prej stejně časem přestanou fungovat.
rusty
Přispěvovatel

Příspěvek od rusty »

je v čechách hodně firem ,které nabizejí své vyrobky ..nebudu snad ani jmenovat,ale jsou téměř nadnárodní. Nabízejí své vyrobky za cenu ..dejme tomu 100% s tím ,že je zpracován pod normou ISO.
A potom zcela legálně nabízejí tentýž výrobek vyrobený v Číně za zhruba 30%ti procentní cenu.
Ted tedy nechápu ,čím se policie našeho státu zabývá. Řekl bych ,že je v tom zcela privátní zájem požehnaný jistým obnosem. Jak je tomu u nás v zvykem.
skoda
Aktivista

Příspěvek od skoda »

Jo taky jsem tam byl kabel chteli rekl jsem nemam nefungoval.Ale to jsem se byl optat u pravnika ten mi to poradil.Meli presne vytisklou adresu odesilatele a prijemce zmetci.A jeste mi tam ukazovali obrazky mocnejsich Vagu hex a 704.Ale ja mel k-linu tak to dobre sepsal a dobry.
Bosch kts 570,vcds,Beeprog
rendy1
Nováček

Příspěvek od rendy1 »

a nepozna niekto aj nejakeho predajcu, ktoreho uz vypatrali? Ze co mu asi tak spravia,,,ci pokuta, vezenie,,,,neviete???
A situacia na Slovensku vyzera ako? Dik
xanubysx
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Bez problému...

Příspěvek od xanubysx »

No tohle bych neřešil.. dojde předvolání a nic nezmůžou... kabel je kaput vyhozen.. bohužel pokazený doma skladovat nebudu... a udělaj jen zápis e tím pádem END....
petrvobor
Přispěvovatel

teprve pujdu!

Příspěvek od petrvobor »

JJ. :o Dnes mi take přišlo předvolaní.Teprve tam pujdu! (wallbash) Myslite tedy že je to v poho,že se nemusim ničeho obavat. kabel ENDE,nemam ho vyhodil jsem ho. 8)
petrvobor
Přispěvovatel

Příspěvek od petrvobor »

tak jsem tam byl,proběhlo to vpohode. (LOL)
pripo
Přispěvovatel

kabel

Příspěvek od pripo »

Za kabe ti nemôžu nič spravit,ale za nelegalny soft.Dnes je 90% el.vyroblou made in china.
Misak7
Nováček

vag com

Příspěvek od Misak7 »

taky jsem začátkem prosince byl na předvolání a kabel jim dal, sepsali jsme to a peníze bych měl dostat z5...já to kupoval od nějakáho chlápka z Olomouce a prej jich prodla něco kolem stovky a bylo to za 1250Kč :)
Slavkov
Aktivista

Re: vag com

Příspěvek od Slavkov »

Misak7 píše:taky jsem začátkem prosince byl na předvolání a kabel jim dal, sepsali jsme to a peníze bych měl dostat z5...já to kupoval od nějakáho chlápka z Olomouce a prej jich prodla něco kolem stovky a bylo to za 1250Kč :)
Pěkně, "malej čecháček", že?

Nejdřív vědomě koupíš klona a pak, když na tebe PČR udělá bububu, tak borce posereš... Hmm, doufám, že jste si spolu emailovali a borec má v poště, že jsi věděl, že je to klon... a jsi v tom také 8) ... a dobře by Ti tak (LOL)

To se přece mezi slušnýma lidma nedělá, pokud vstoupím do šedé zóny, tak držím šedé přítmí, mlžím a zatloukám (wallbash)
GIV Variant TDi ???kW
borelli
Přispěvovatel

Příspěvek od borelli »

Hodně se divím, že někteří z vás Polici ČR odevzdali ten kábl. Nevím jaká je cena orig vs klonu ale zřejmě to bude rozdíl patrný což lidi motivuje k nákupu těchto produktů. Jde mě o to, že někdo chtěl pomoct sobě a nakonec i jiným tím, že nabízel levnější alternativu. Policajtům bych dal klidně i čestné prohlášení o ztrátě kabelu a na nic by se nezmohli. Takto každý vrácený kábl bude sloužit v trestním řízení jako průkazní předmět trestného činu a ten jedinec se z toho posere...

Souhlasím s Slavkovem.
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
gdanx
Přispěvovatel

Příspěvek od gdanx »

Proc ty klony kupovat v cz, kdyz to jde pres ebay rovnou v cine a bez rizika a jeste s podstatne nizsi cenou
Bugs.Bunny
Aktivista

Re: vag com

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Slavkov píše:
Misak7 píše:taky jsem začátkem prosince byl na předvolání a kabel jim dal, sepsali jsme to a peníze bych měl dostat z5...já to kupoval od nějakáho chlápka z Olomouce a prej jich prodla něco kolem stovky a bylo to za 1250Kč :)
Pěkně, "malej vyplašenej čecháček" , že?

Nejdřív vědomě koupíš klona a pak, když na tebe PČR udělá bububu, tak borce posereš... Hmm, doufám, že jste si spolu emailovali a borec má v poště, že jsi věděl, že je to klon... a jsi v tom také 8) ... a dobře by Ti tak (LOL)

To se přece mezi slušnýma lidma nedělá, pokud vstoupím do šedé zóny, tak držím šedé přítmí, mlžím a zatloukám (wallbash)
A ještě veřejně napíše, že nekoho takhle pos... :x
Peníze možná uvidí za pár let až proběhne s dotyčným soud.
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

Myslíš že dotyčný to časem zaplatí? Tak dovol abych se zasmál soud a vyšetřování sežere takový náklady že na pár lidí co si to koupily už nejspíš nezbyde nic a když už jo hrozí jim spoluvina že si vědomě koupily nelegální kopii jsme přeci v tomto státě nějakej pátek ne?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“