No počkej, já mám dvounádržkovej systém s deskovým výměníkem, myslel jsem tedy přidávat naftu do nádrže olejnatéRadim205D píše:25 % nafty ??!!!!! to bydlis nekde na jihu Italie ne ?(noteeth) Pockej az prijdou prvni mraziky a zacnes prilivat naftu.![]()
![]()

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
No počkej, já mám dvounádržkovej systém s deskovým výměníkem, myslel jsem tedy přidávat naftu do nádrže olejnatéRadim205D píše:25 % nafty ??!!!!! to bydlis nekde na jihu Italie ne ?(noteeth) Pockej az prijdou prvni mraziky a zacnes prilivat naftu.![]()
![]()
Sorry beru zpet !!alda164 píše:No počkej, já mám dvounádržkovej systém s deskovým výměníkem, myslel jsem tedy přidávat naftu do nádrže olejnatéRadim205D píše:25 % nafty ??!!!!! to bydlis nekde na jihu Italie ne ?(noteeth) Pockej az prijdou prvni mraziky a zacnes prilivat naftu.![]()
![]()
.S půl na půl sem jezdil v zimě i bez předehřevu a šlo to, pravda tak do -5.
Staci to takhle ? http://www.yatego.com/poel-shop/p,44f93 ... l%C3%BCssePavel píše: Pořád tu ještě nikdo nenapsal odkaz na to čerpadlo
Nevim jak to je u tveho passata ale na mem golfuIII pri studenem startu taky obcas nesviti kontrolka zhaveni(asi podle teploty venku).DIESELRINTINTIN píše:jak udělat u toho Passa 81 kW. žhavení tak, aby to žhavilo pokaždý?
Otazkou je jak se to ponorne palivove cerpadlo "popere" s hustejsi kapalinou.frenky píše:TAk jsem dostal el. čerpadlo z nějaké audiny nebo passata, které se normálně dává do nádrže, tlačilo už asi jen 2,5 atmosféry a to bylo málo, ale mě by to mělo stačit![]()
Kam ho navrhujete umístit?
Do nádrže, nebo udělat menší násdržku někde u motoru nebo ho upravit tak, aby fungovalo jako vnější?