Posouzení oscilogramu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
S tím snímačem talku se mě to taky nelíbí. Možná to ale měřím blbě. S osciloskopem se teprve zžívám, takže bych se divil, kdybych žádnou botu neudělal.
Jak budu mít chvilku, tak zase zajedu to změřit (auto je v sevisu 7km od moji dílny).
Hoď mě prosím do mejlu toho Fiata, prostuduju a třeba to pomůže.
Díky moc.
Jak budu mít chvilku, tak zase zajedu to změřit (auto je v sevisu 7km od moji dílny).
Hoď mě prosím do mejlu toho Fiata, prostuduju a třeba to pomůže.
Díky moc.
Lepší je měřit, než někomu věřit.
Dorý dotaz - majitel popisoval, že se ozvaly zvuky, jako když se něco namotá na kolo - pravidelně se opakující zvuky. Auto chcípnul, šel se podívat na kola, pak to natočil, ujel asi 15m, pak to chcíplo a už to nenatočil.
Při startování se občas z levé strany motoru (opačné než jsou rozvody) ozve slabé ťuknutí.
Při startování se občas z levé strany motoru (opačné než jsou rozvody) ozve slabé ťuknutí.
Naposledy upravil(a) Pepa1 dne 08 zář 2009, 06:01, celkem upraveno 1 x.
Zdravím,
mám takovou zkušenost, vzít startovací spray a opatrně vstříknout při startování do sání, motor chytí na ten spray a když poté běží i na naftu, je problém ve vstřikovačích ( nejlepší změřit přepadové množství ). Když motor naskočí na spray a opět zdechne je problém v čidlech nebo třeba ve vstupním tlaku do čerpadla ale toho pak může být hodně různých možností.
Roman
mám takovou zkušenost, vzít startovací spray a opatrně vstříknout při startování do sání, motor chytí na ten spray a když poté běží i na naftu, je problém ve vstřikovačích ( nejlepší změřit přepadové množství ). Když motor naskočí na spray a opět zdechne je problém v čidlech nebo třeba ve vstupním tlaku do čerpadla ale toho pak může být hodně různých možností.
Roman
Ten motor zdechnul za chodu.
Čím dál víc mám podezření na snímač v railu, že hllásí víc, než tam je a jednotka na to reaguje stáhnutím tlaku v čerpadle.
Když ten snímač dám na oscil., tak z něj ale leze úplně něco jinýho než by mělo.
Ještě to zkusím jednou přeměřit.
Čím dál víc mám podezření na snímač v railu, že hllásí víc, než tam je a jednotka na to reaguje stáhnutím tlaku v čerpadle.
Když ten snímač dám na oscil., tak z něj ale leze úplně něco jinýho než by mělo.
Ještě to zkusím jednou přeměřit.