pískání nevyřešitelná závada, prosím poraďte někdo.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
když ti to po nastartování píšká pořád tam nečtu že jsi ten řemen něčím postříkal třeba silikonem, pokud zvuk přestane po nastříkání tak bych dal jinou baterkumarsiano píše:tak ted jsem si všimnul ze mám prasklej ten litinovej svod výfuku, ale je to jen malá prasklinka, je možné že by to dělalo ono?
věř nevěř pískání způsobuje baterka
osobní případ baterka nadpůrměrná, jak v elektrolivu tak při měření při zítěži a skurvila volnoběžku i řemen a nakonec odešla v 22 měsíci léta páně tohoto
-
slovacek.milos
- Aktivista
a ta prasklina má černé okrajemarsiano píše:tak ted jsem si všimnul ze mám prasklej ten litinovej svod výfuku, ale je to jen malá prasklinka, je možné že by to dělalo ono?
mi jednou přijel borec 1.9 JTD stillo a tomu zas pískalo když za jízdy dupl na spojku,
no čumím
tak dnes už vím že výfuk ¨u stila je od předu do zadu jen na parádu a zbytečné výdaje
ta prasklina má lehce černé okraje, ale nepříjde mi že by to tam nějak hodně foukalo, je fakt malinká, je to přímo na tom litinovim svodu co drží turbo. Jinak výfuk je ok, nikde jsem žádnou prasklinu nenašel. Dnes jsem to ještě jednou pořádně prozkoumal, no a příjde mi jako by to dělo turbo,nebo spíš ventil N75 když odpojim hadičku od od turba tak to nepíská, ale zase to vubec nejede.
Zítra jedu do servisu, nic jinýho mi nezbylo, tak pak dám vědět.
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
midnight_man
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
100% svody, me to taky ficelo nekde, pískalo nebo spis i kvicelo a ficelo pod tesnenim co je ta trubka k EGR a druhymu cloveku to ruplo na svodeh dole u turba.marsiano píše:ta prasklina má lehce černé okraje, ale nepříjde mi že by to tam nějak hodně foukalo, je fakt malinká, je to přímo na tom litinovim svodu co drží turbo. Jinak výfuk je ok, nikde jsem žádnou prasklinu nenašel. Dnes jsem to ještě jednou pořádně prozkoumal, no a příjde mi jako by to dělo turbo,nebo spíš ventil N75 když odpojim hadičku od od turba tak to nepíská, ale zase to vubec nejede.
-
slovacek.milos
- Aktivista