...tak ti děkuji za ten tón... já PD motor nemám... nemusíš ze mě hned dělt trotla.. slušně se optám a takovádle odpověd... beru to tak,jak mi od nás kluci řeknou.. najezdí s tím 7-8 t.km za měsííc .. já nevím,dost jsem tu četl a jsi jeden z mála kdo nedolévá... Ono asi taky záleží - kolik máš nalítáno km... Já na nový nemám.. Takže bych musel kupovat zas Octavku s nějakýma km najetýma.. A tudíž se může stát,že sem tam se bude muset s nějakou opravou počítat určitě je případná oprava PD motoru nákladnější,než klasiky rotačky-si myslím.. tak se nezlob-nechtěl jsem ti s mými dotazy kazit tvé pohodové sobotní odpoledne .. Myslel jsem si,že toto forum je založeno pro otázky a odpovědi.. A každý nemůže být tak vzdělán jako ty.
hm hezký , to jsem to dostal , tvé dotazy mě moji sobotu nekazí , jelikoš jsem řešil problémy členům tady z fóra a opravoval jim auta , mě rozčílí například takováhle věta " Je to klasická rotačka nebo to slavné PD? Co se do něj leje olej horem dolem? " nebo " A každý nemůže být tak vzdělán jako ty "
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD
esik33 píše:Mám možnost koupit Octavii combi r.v. 2006 model I, s motorem 1,9 tdi ale 85kw... co je to za motor prosím? Je to klasická rotačka nebo to slavné PD? Co se do něj leje olej horem dolem? Je to spolehlivý motor? Auto je prý z nějaký omezený serie s výbavou RS.... Je to dovoz z Německa. Děkuji za odpověd
No já bych to viděl na to 1,9TDI 66kw+chip mám to samý a taky mám 85kw chip mi dělal mr cimbu
1pavel píše:
uf to jsou zas keci http://www.e-xenony.cz/valvoline-oleje- ... ii--1litr- a to i ve škodě si za něj účtujou jen 600 kč a jestli to někomu bere 1L na 7 tis tak by s tím měl něco udělat , mě PD nebere takřka nic
...tak ti děkuji za ten tón... já PD motor nemám... nemusíš ze mě hned dělt trotla.. slušně se optám a takovádle odpověd... beru to tak,jak mi od nás kluci řeknou.. najezdí s tím 7-8 t.km za měsííc .. já nevím,dost jsem tu četl a jsi jeden z mála kdo nedolévá... Ono asi taky záleží - kolik máš nalítáno km... Já na nový nemám.. Takže bych musel kupovat zas Octavku s nějakýma km najetýma.. A tudíž se může stát,že sem tam se bude muset s nějakou opravou počítat určitě je případná oprava PD motoru nákladnější,než klasiky rotačky-si myslím.. tak se nezlob-nechtěl jsem ti s mými dotazy kazit tvé pohodové sobotní odpoledne .. Myslel jsem si,že toto forum je založeno pro otázky a odpovědi.. A každý nemůže být tak vzdělán jako ty.
hm hezký , to jsem to dostal , tvé dotazy mě moji sobotu nekazí , jelikoš jsem řešil problémy členům tady z fóra a opravoval jim auta , mě rozčílí například takováhle věta " Je to klasická rotačka nebo to slavné PD? Co se do něj leje olej horem dolem? " nebo " A každý nemůže být tak vzdělán jako ty "
...v pohodě pane 1Pavle - jen jsem chtěl /co se týče pd motorů/ napsat,že máme dvě Octavky II 1,9tdi 77kw na firmě a co se týče rozjezdu nebo spíš dynamiky tohoto motoru,tak mě připadne,že právě tyto motory nic moc.. Mám pocit,že jsou na rozjezd línější něž právě ta má 66kw.. Je to třeba jen můj pocit.. Dlouho se nic neděje a pak se ráčej rozjet-ale až po určitý době ... Nevím,jak je na tom 2,0tdi 103kw-tu možnost svezení jsem ještě neměl,ale zas 2.0tdi 125kw to je už jiný kafčo.. To je raketa.. No a pokud by pd bylo zas tak dobrý - proč by VW šel z ničehonic to Comonreilu? Ale říkám - nechci aby to vypadalo jako mé posuzování - to jsi mě špatně pochopil - spíš zjištuji co a jak - páč ta dvojková Octavka se mi moc líbí-ale nechci si naběhnout... Tod vše.. A jak jsem už psal-na novější Octavii II /ta se už ani vlastně nedělá/ opravdu mít nebudu.. Popřípadě tak nějak zas kolem 100t.km najeto-asi. Děkuji za každý váš postřeh a radu..
V sobotu jsem nalogovával octavii tur 74 kw majiteli se nezdál výkon , max rychlost 160 km h . Až na drobné seřízení rozvodů vše v pořádku , v K Poveru vyšel výkon 82 kw 250nm . Moc s výkonem tohoto motoru spokojenej nebyl , doporučil jsem mu chip . Pocit zrychlení je ovlivněno převodama , většinou s výkonějším motorem se dávájí těžší převody kde máš pocit menšího zrychlení , ikdyž zrychlíš do větší rychlosti . O přechodu k CR si myslím že je to hlavně kuli emisím a dalšímu vývoji , kde po 12 letech výroby už nemají co zlepšit , přitom CR nabízí větší možnosti rozvoje . S motory 77 , 74 kw jsou spokojeni lidi nevyžadující dynaniku a jezdí na spotřebu , brácha s motorem 2.0 TDI 16V 103 kw v touranu šel jak jen to bylo možný kuli záruce do chipu .
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD