Kdyby nahodou byl zajem, mam akutalne svoje na prodej
Je ve svodech a pekne pasuje do G4, Bory atd.
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=52432
Co clovek nadela, je to nemoc, chci zkusit jeste vetsi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A ty jsi uz testoval jine svody?? By mne zajimalo kolik lidi jezdi 2260 a jak jim to fungujeBóďa píše:Nepřišel jsem na to, jaké turbo chceš zkusit. Psal si, že chceš zkusit větší. 2559 je větší a funguje. 2260 je větší a funguje... No nic.
S těmi rozdíly mezi turbodmychadly stejného označení máš pravdu.
Úplně nejlepší je, to pak zabít svodama z TD...
Tak to už se jich moc neozve a k těm svodům,si spočítej co stojí výroba pulzních svodů a proč to dělat,když to jde naladit i bez nich.Samozřejmě,že ten průběh je jinej,ale tady každého zajímá jen kolik PS a NMTDIfun píše:A ty jsi uz testoval jine svody?? By mne zajimalo kolik lidi jezdi 2260 a jak jim to fungujeBóďa píše:Nepřišel jsem na to, jaké turbo chceš zkusit. Psal si, že chceš zkusit větší. 2559 je větší a funguje. 2260 je větší a funguje... No nic.
Úplně nejlepší je, to pak zabít svodama z TD...nebo 2559 a funguje, tzn nesurguje a nepada tlak.

Já zkoušel, jiní to dotáhli do konce. Akorát se s tím možná nechtějí svěřovat. Netvrdím, že funguje samo bez jiných úprav, ale jde to.TDIfun píše:A ty jsi uz testoval jine svody?? By mne zajimalo kolik lidi jezdi 2260 a jak jim to fungujeBóďa píše:Nepřišel jsem na to, jaké turbo chceš zkusit. Psal si, že chceš zkusit větší. 2559 je větší a funguje. 2260 je větší a funguje... No nic.
Úplně nejlepší je, to pak zabít svodama z TD...nebo 2559 a funguje, tzn nesurguje a nepada tlak.