no pracně jsem sehnal info o mém kabelu od známého od kterého jsem ho cca pred pul rokem koupil a pak taky nejake info na jednom foru, že 1.63 by měla šlapat.
O verzi 1.65, která nečekuje kabel jsem ještě neslyšel - nechá se sehnát, nebo byla by tu dobrá duše, která by ho poslala ??
Díky
VAGTACHO USB
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
lake
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
zase by som sa vratil k tej mojej uz dost trapnej vete...preco ho nekupite original od bulhara a pobezi vam to 100pro korektne
len 250 euro, to mate cca 12 aut a naklady s5
inak som sa dopocul, ze kabel nikto necrackol, ale ze ho majitel predal cinanom a potom si vyrobil vyssiu verziu s inou ochranou...
dobry tah, osobne si myslim, ze nova verzia bude total silna
len 250 euro, to mate cca 12 aut a naklady s5
inak som sa dopocul, ze kabel nikto necrackol, ale ze ho majitel predal cinanom a potom si vyrobil vyssiu verziu s inou ochranou...
dobry tah, osobne si myslim, ze nova verzia bude total silna
dash recalibration, chiptuning, autoelektrika
Odkodovanie
- Skoda Swing DELPHI, BLAUPUNKT
- VW RADIO LOW EU ,RCD310 ,RCD510
- Skoda Bolero
- VW RNS510
- SKODA COLUMBUS
- All versions SKODA STREAM, AUDIENCE, DANCE BLAUPUNKT, DANCE TECHNISAT
Odkodovanie
- Skoda Swing DELPHI, BLAUPUNKT
- VW RADIO LOW EU ,RCD310 ,RCD510
- Skoda Bolero
- VW RNS510
- SKODA COLUMBUS
- All versions SKODA STREAM, AUDIENCE, DANCE BLAUPUNKT, DANCE TECHNISAT
jj, to souhlasím u človíčka, který to seká jak baťa cvičky, tak je to pohoda, ale já to nedělám ve velkým, resp. jsem si to koupil kvuli výměně budíků, abych mohl nastavit stejné km. Mě se tato investice výrazně nevyplatí proto jsem se i scháněl jak se stávajícím káblem, který mám vytáhnout maximum.
Proto pokud existuje verze 1.65, která šlape i s tímto starším káblem, tak budu vděčen, pokud mi jí někdo pošle - díky !
Vopi
Proto pokud existuje verze 1.65, která šlape i s tímto starším káblem, tak budu vděčen, pokud mi jí někdo pošle - díky !
Vopi