Mohu taky poprosit o vyčtení pinu a počtu km

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

zx6ninja
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

pokud je vse original a prizpusobene musi byt pin z motorovky a budiku stejny.. to zmanena ze se da pouzit k prizpusobeni klicu.. pin motorovka = pin budiky.. na vycteni pinu a kilometru z eeprom slouzi jednoduchy program edc15tool nebo tak nejak..
josef10
Aktivista

Příspěvek od josef10 »

Na vyčtení Pinu z *.bin souboru je dobrý program EDC 15 calc , ale pokud to čteš Vag commanderem 1.2, tak tam se ti Pin korektně zobrazí.

Pepa
Ryč
Sběrač informací

Příspěvek od Ryč »

Moc vám všem děkuji za pomoc a rady ! :-D

DÍKY !!!!
Passat 96kw r.v.2002
Roomster 77kw r.v.2006
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Rider.23 píše:
zx6ninja píše:blbost.. ukládá normálně.. jen třeba některé 96kw neukládají!
Nevím jak třeba ostatní PD, ale měl sem dvě auta s motorem 96kw a u obouch v ř.j. najeto 0km (Golf IV 2001+Octavia 2003)... A kámoš co dělá s diagnostikou, tak mi říkal, že opravdu je to auto od auta, že některá km ukládaj a některá ne...
Ono to nebude auto od auta, ale ECU od revize FW. To že to nějaký program neumí zobrazit, neznamená, že to tam není! 100% programů zobrazuje hodnotu pouze z konkrétní adresy. A v tom je ten kámen úrazu...použijte hex editor, kalukalčku a porozhlédněte se po dumpu...
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“