pozor na podvodníka-G3 tdi-gti!

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

G3 tdi-gti
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od G3 tdi-gti »

Moc hezky jsi to napsal,
Pri predani jsme se slovne domluvily ze pokud bude oprava radia draha ze si ho vezmes zpet,pripadne ze bude vymeneno za jinou vec nebo bude castka zaplacena.
To ze jsi prevodovku mezi tim prestal potrebovat jen tvoje vec,na jejim vzati zpet jsme se na myste nedohodly.
Prevodovku jsi ode mne ve svitavch prebiral s ti ze ji potrebujes,nikdo ti ji nenutil a cenu jsi sam vedel do predu.Ne jak ty pises ze jsem ti ji rekl az v dobu kdyz jsem ti posilal radio zpet.
A taky je podivne ze jsi my rekl ze prevodovku nepotrebujes az ve chvily kdyz jsem napsal ze radio je bezcene.
Tak ze nabivam nazoru ze jsi se jen chtel zabvit sveho ne plne funkcniho radia,o kterem jsi rekl az na myste ze je to po prve co nefunguje obrazovka.
Me jsi dal vec nefunkcni a tys dostal plne funkcni kterou mas i ted.A kterou muzes dal prodat.
Jedina alternativa ktetou ti nabizim je ze zaplatim postovne.A jeste k te prepravni firme,na nikoho jsem hruby nebyl,a oni sami rikaly jak jsi se jim vysmival do telefonu.
Tak jsi prosim neplet fakta
VW LEGO TECHNIC EVOLUTION

G3 TDI GT... :-)

G3 TDI GTI ... :-))
grim
Přispěvovatel

Příspěvek od grim »

G3 tdi-gti píše:Moc hezky jsi to napsal,
Pri predani jsme se slovne domluvily ze pokud bude oprava radia draha ze si ho vezmes zpet,pripadne ze bude vymeneno za jinou vec nebo bude castka zaplacena.
To ze jsi prevodovku mezi tim prestal potrebovat jen tvoje vec,na jejim vzati zpet jsme se na myste nedohodly.
Prevodovku jsi ode mne ve svitavch prebiral s ti ze ji potrebujes,nikdo ti ji nenutil a cenu jsi sam vedel do predu.Ne jak ty pises ze jsem ti ji rekl az v dobu kdyz jsem ti posilal radio zpet.
A taky je podivne ze jsi my rekl ze prevodovku nepotrebujes az ve chvily kdyz jsem napsal ze radio je bezcene.
Tak ze nabivam nazoru ze jsi se jen chtel zabvit sveho ne plne funkcniho radia,o kterem jsi rekl az na myste ze je to po prve co nefunguje obrazovka.
Me jsi dal vec nefunkcni a tys dostal plne funkcni kterou mas i ted.A kterou muzes dal prodat.
Jedina alternativa ktetou ti nabizim je ze zaplatim postovne.A jeste k te prepravni firme,na nikoho jsem hruby nebyl,a oni sami rikaly jak jsi se jim vysmival do telefonu.
Tak jsi prosim neplet fakta
lžeš, opět lžeš. zítra sem vložím kopii přepravního dokladu, kde je uvedeno, že při pokusu o kontakt vypínáš mobil. a jak ti mohli říct, že se jim vysmívám, když jsem se s něma bavil až potom, co tys jim přestal brát telefon? napiš s kým ses bavil. jméno si samozřejmě nepamatuješ, že?
ty mi nabízíš zase nějakou alternativu? a teď už bych ti měl věřit, že to splníš? no, to jsou věci. ale jsem to hlupák.. peníze už vlastně teď konečně máš, že?
od začátku - od doby, kdys začal trvat na poště a nechtěl za žádnou cenu přistoupit na to, že ti danou věc přivezu až domů, ZADARMO, jsem tušil jak to dopadne. jediné co mě může "těšit" je to, že jsi se zachoval tak "férově", jak jsem si myslel.
uvědom si, že být hajzl, tak balík od tebe nepřevezmu. fakta? ano, faktem je, že jsi udělal podraz. ale jen si vymýšlej dál..

nebo jakou máš odpověď na to, že jsi hrozně spěchal na to, ať je to vyřešené, ať se, tvými slovy, "na sebe nedíváme skrz prsty". vysvětli mi proč, když jsi na to podle tvých slov "měl kupce", proč jsi to mermocí chtěl řešit přes poštu, když o mě víš, že jsem hodně v práci, dost cestuju a poštu moc nestíhám a věděl jsi, že tak to bude trvat dlouho? copak si na to vymyslíš? zase mě obviníš, jak je radio bezcenné?
pořád ti tak nějak nedošlo, že jsi nesplnil to, co jsi sám navrhl?
svařovaná převodovka s kulisou mě od tebe stála 4255,- tomu říkám bezva kšeft.
Naposledy upravil(a) grim dne 25 bře 2010, 19:33, celkem upraveno 1 x.
G3 tdi-gti
Přispěvovatel

Napsal jsem ti ze jsem ochotny zaplatit postovne 755kc.
A nevim jak ti kdo mohl rict ze vypinam telefon" nemam takoveho jednani potrebu.
Stejne jako nemam potrebu nekomu davat nefunkcni veci ktere jsou vhodne do srotu ze?

grim
Přispěvovatel

Příspěvek od grim »

no, jejej, ty už jsi toho napsal.. a kolik z toho napsané jsi pak i udělal, že? nemáš takového jednání potřebu? zdá se mi, že už jsem to někde četl.
pak mi ale samozřejmě dokážeš vysvětlit i to, že ti volali, mluvili s tebou, ale na mou otázku jsi napsal:jak jsem řekl, dám sem okopírovaný doklad z přepravy. já nejsem lhář.
tyto maily se týkají toho jak jsi poprvé zapřel, že tě kontaktovali. (mimo to mám i screen obrazovky z pátku 19.3. kde je na přepravním listu uvedeno "zásilka se rozváží" + kontakt na řidiče).

> > > ------------ Původní zpráva ------------
> > > Od: <sixsao@seznam.cz>
> > > Předmět: Re:
> > > Datum: 22.3.2010 21:55:50
> > > ----------------------------------------
> > > Kurva co to je??
> > > ten podaci listek jsem nekam zalozil tak jsem si to nemohl zkontrolovat.
> > > A o tom ze by my 2x neco vezly nevim.
> > > musim pockat na slozenku,at to mam z ceho zaplatit.
> > > Ahoj

tady něco ohledně přepravy:
> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: Ing. Miloš Albrecht <Milos.Albrecht@seznam.cz>
> Předmět: Re:
> Datum: 23.3.2010 09:37:01
> ----------------------------------------
> nevíš, že by ti to vezli? ale to jsou věci, tak to mi asi lžou z přepravy a pán
> je čistý jak lilie. dle informací přepravy si totiž nějaký pan Jambor na čísle
> 608 347 237 odmítá převzít zásilku s tím, že o ničem neví. zajímavé, že? ...a
> musí počkat na složenku.. jen tak dál.. to jsi taky nevěděl, že nemáš peníze, a
> proto jsi to mermocí chtěl poslat?
> náhodou účet u banky taky nemáš, že? to už bys tam totiž ty peníze měl. a pán
> založil lístek.. a samozřejmě, že všechny maily, co píšeme, jsi už
> smazal..skutečně mě zatím ničím nepřekvapuješ, jen mě víc a víc sereš. opravdu,
> většího idiota jsem dlouho nepotkal.
>
Naposledy upravil(a) grim dne 25 bře 2010, 19:49, celkem upraveno 2 x.
G3 tdi-gti
Přispěvovatel

grim píše:no, jejej, ty už jsi toho napsal.. a kolik z toho napsané jsi pak i udělal, že? jak jsem řekl, dám sem okopírovaný doklad z přepravy. já nejsem lhář.
Prosim te cetl jsi nekde ze jsem napsal at sem ten okopirovany doklad z prepravy nedavas??

A kolik jsi toho napsal ty?ze prevodovku potrebujes,ne ze se u tebe bude cca mesic valet a pak ze reknes ze me pujde zpet,a zrovna v okamziku kdyz jsem rekl ze nechci tve bezcenne radio..Nejaka nahoda :)

Nabidku reseni jsem ti navrhl,kdyz nechces tak si tu klidne pis dal

grim
Přispěvovatel

Příspěvek od grim »

ale já jsem nikde nenapsal, že jsi napsal, ať to sem nedávám. napsal jsem, že je tam napsané "VYPÍNÁ TELEFON". a to ty jsi přece řekl, že nevypínal. nebo si vymýšlím já i přepravce a všichni jsme se proti tobě spikli?

jasně jsem ti řekl, že když nechceš rádio, nechci (za takovou cenu) svařovanou převodovku. navíc, když jsi měl kupce, že?
ale zase jsi "takticky" zapomněl odpovědět na to, na co jsem se ptal o trošičku výš a vybral sis jen co se ti hodilo, že? no, odpověz na to. sice to moc lidí nečte, ale když už by se dostali až sem, tak by je to určitě zajímalo. stejně tak i mě.
G3 tdi-gti
Přispěvovatel

Po kolikaty mam psat ze jsem si zadnej tel.nevypinal..
Zajimalo by me kdy jsi jasne rekl ze nechces svarovanou prevodovku za takovou cenu??O tom jak a v jakem myste byla prevodovka svarovana jsem te informoval pri predavani,nevzpominas si?
A sam jsi rekl vzhledem k tomu ze to je do spojky,tutiz tam odkud nemuze dojit k unikani oleje ze to nevadi,Nevzpominas si?
Nikdy jsem ti prevodovku nevnucoval tak jsi s ji mohl koupit i jinkde,kupce jsem mel.A uz ho nemam jelikoz jsem mu prodal jinou prevodovku ASD.
Nabidl jsem ti moznost zaplaceni postovneho,ale rzejme o to nemas zajem.Kdyz nejsi schopny na to napsat jestli souhlasis nebo ne...
Tim koncim uz tu nebudu psat a bavit tim lidi,tebe to asi bavi delat na netu serial na pokracovani..
Priste si jen rozmysli jestli danou vec opravdu potrebujesmnez budes s nekym chtit neco menit,abys pak zase nebrecel.

toby66kw
Aktivista

Příspěvek od toby66kw »

grim píše:kurna toby, ty lenochu :) . to jsou (k me smule) lovcice u hk ;) . to uz je trosku vic z ruky, presto jsem nekolikrat nabizel osobni predani..
Tak to sem celou dobu myslel, že je to ten borec se stříbrnou 3kou co líce po buchlovákách :roll:

Tet ste se rozjeli to už vůbec nebudu číst :D
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp

G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
grim
Přispěvovatel

Příspěvek od grim »

proč neodpovíš na to co jsem se ptal po několikáté o něco výš? jen tak ze srandy, ukaž jaký jsi machr, když už tady tak milostivě nabízíš, že mi zaplatíš poštovné. oba jsme něco nechtěli, ale jen mně ta nechtěná věc zůstala, že? vím, že jsi říkal, že máš víc těchto převodovek. už od začátku sis myslel, že uděláš dobrý byznys, akorát jsi nečekal, že já řeknu ne, že? myslíš si, že mi nebylo jasné, že to nepřevezmeš? jo, jenže nejsem hajzl, tak jsem dohodu dodržel. a dohody dodržuju, ale jsou tu i ti co se "bijou v prsa" a píšou o důvěře, ale skutek utek, že?
nemám se za co stydět, protože jsem neudělal křivárnu, ale někdo z nás dvou ano, že? myslím, že ty jsi ten, kdo tady "baví", hlavně svým projevem. rozumný člověk už si určitě obrázek udělal.

a po kolikáté máš co psát? piš si co chceš a kolikrát chceš. dokud se nezačneš chovat podle toho jak píšeš, tak jsou to jen řečičky. tobě nevěřím ani slovo. a jo vidíš.. sem skoro zapomněl.. pán bude mít narozeniny.. tak si je pěkně užij, peníze sis na to už přece vydělal. brečím? asi bych sem mohl dát pro pobavení pár tvých dalších mailových výplodů.
a.. pamatuj, že na každého jednou dojde. reklamu sis udělal sám.
grim
Přispěvovatel

Příspěvek od grim »

toby66kw píše:
grim píše:kurna toby, ty lenochu :) . to jsou (k me smule) lovcice u hk ;) . to uz je trosku vic z ruky, presto jsem nekolikrat nabizel osobni predani..
Tak to sem celou dobu myslel, že je to ten borec se stříbrnou 3kou co líce po buchlovákách :roll:

Tet ste se rozjeli to už vůbec nebudu číst :D
tyy jo.. jestli myslíme oba toho samého, tak bych řekl, že už tu trojku prodal a pořídil tuším leona. ale jistý si nejsem.
tak rozjeli.. malému rostou zuby, tak byl protivný, proto sedím a "bavím" sebe a okolí :)
klidně si přečti jen ten začátek, zbytek je to samé jen v "jemných" obměnách :)
ROBIG
Aktivista

Příspěvek od ROBIG »

Každej si vemte zpátky to svoje rozdělte si poštovný ať jste na tom stejně.Myslím že je to to nejlepší co s tím jde udělat.
CHrysler 300C 5.7 HEMI :-)
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro :-)
grim
Přispěvovatel

Příspěvek od grim »

ROBIG píše:Každej si vemte zpátky to svoje rozdělte si poštovný ať jste na tom stejně.Myslím že je to to nejlepší co s tím jde udělat.
dík za rozumný názor. taková byla dohoda. ale dotyčný nepřistoupil na to, že mu to bude přivezeno zadarmo až domů, nepřistoupil na to, že pošta půjde na mé náklady, (chtěl to poslat na své náklady) a, aby mi mohl ukázat "zač je toho loket", nechal mi to vrátit a zaplatit mi poštovné. jak jsem řekl, tak sem ještě dám ten lístek přepravy - tam je napsané jak (podle jeho tvrzení) "nevypínal" mobil. věřím, že jsou lidi, kteří s ním neměli problém. já to říct nemůžu.
Non1
Přispěvovatel

Příspěvek od Non1 »

Stretnúť sa, dať si po papuli a je to vyriešené navždy bez absolútne zbytočného ZASIERANIA tohoto inak skvelého fóra.
Pokiaľ to má kolesá alebo kozy, tak s tým budú čoskoro problémy...
grim
Přispěvovatel

Příspěvek od grim »

jak říkáš.. facka je kolikrát lepší jak dlouhé vysvětlování :). co se týče zasírání.. byl by vhodný black&white list a psal jsem o něco výš, že to tu určitě nemusí zůstat a může se to smazat. už to četlo dost lidí.
grim
Přispěvovatel

Příspěvek od grim »

tady ještě přikládám slíbený doklad o "nevypínání" a další "skvělé" komunikaci.
a to je z mé strany všechno.

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“