Octavia tour 1,9TDi, 2005, 160 000,-
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- mistrkutil
- Přispěvovatel
Neviem co tu riesite km. Pokial je to auticko celkovo v peknom stave a vidite a pocujete ze ma pekny kulturny chod a pekne taha nic neklepe, nebucha a nehuci tak nieje sa coho bat ani keby malo 500.000km
Ale to je nasa blba mentalita naroda. Unas ludia radsej kupia dokalicenu kokotinu co chrasti jak zigulak pred smrtou, ale hlavne ze ma na pocitadle "zarucenych 90.000km"
Auto stojace hned vedla co ma cca. 260.000km a ide jak vino, je pekne a na svoj vek aj zachovale a v slusnom stave o to ani nezkopnu lebo ma 260.000km 
Auto stojace hned vedla co ma cca. 260.000km a ide jak vino, je pekne a na svoj vek aj zachovale a v slusnom stave o to ani nezkopnu lebo ma 260.000km Jo no, ale to nemění nic na tom, že co tu pán nabízí je dost nereálné a že jde o jeho prospěch a ne toho kupce, že se to prodá lépe s 95t km... Mě osobně je taky jedno, když má auto třeba 250t km, ale chci aby u něj byla do puntíku serviska a ne "95t km a je krásný..." . Sám se v Německu pohybuji a vím, že tam auto když má octavia do 100t km najeto a z tohoto roku, tak bude stát min. 7000E a pak se cena snižuje podle najetých km, a ne tak jak u nás podle roku registrace, páč u nás sou km naprosto úplně irelevantní údaj...TDI tech píše:Neviem co tu riesite km. Pokial je to auticko celkovo v peknom stave a vidite a pocujete ze ma pekny kulturny chod a pekne taha nic neklepe, nebucha a nehuci tak nieje sa coho bat ani keby malo 500.000kmAle to je nasa blba mentalita naroda. Unas ludia radsej kupia dokalicenu kokotinu co chrasti jak zigulak pred smrtou, ale hlavne ze ma na pocitadle "zarucenych 90.000km"
Auto stojace hned vedla co ma cca. 260.000km a ide jak vino, je pekne a na svoj vek aj zachovale a v slusnom stave o to ani nezkopnu lebo ma 260.000km
Vlastně to byl ten důvod, proč sem se na tu servisku ptal, protože mi bylo jasné, že nebude...
BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska
...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
...
Rider.23 píše:Jo no, ale to nemění nic na tom, že co tu pán nabízí je dost nereálné a že jde o jeho prospěch a ne toho kupce, že se to prodá lépe s 95t km... Mě osobně je taky jedno, když má auto třeba 250t km, ale chci aby u něj byla do puntíku serviska a ne "95t km a je krásný..." . Sám se v Německu pohybuji a vím, že tam auto když má octavia do 100t km najeto a z tohoto roku, tak bude stát min. 7000E a pak se cena snižuje podle najetých km, a ne tak jak u nás podle roku registrace, páč u nás sou km naprosto úplně irelevantní údaj...TDI tech píše:Neviem co tu riesite km. Pokial je to auticko celkovo v peknom stave a vidite a pocujete ze ma pekny kulturny chod a pekne taha nic neklepe, nebucha a nehuci tak nieje sa coho bat ani keby malo 500.000kmAle to je nasa blba mentalita naroda. Unas ludia radsej kupia dokalicenu kokotinu co chrasti jak zigulak pred smrtou, ale hlavne ze ma na pocitadle "zarucenych 90.000km"
Vlastně to byl ten důvod, proč sem se na tu servisku ptal, protože mi bylo jasné, že nebude...
Nevím co tu všichni řešíte když to není moc k tématu inzerátu okorád tu máte debatní kroužek kamarád mě požádal abych mu to sme vložil jako inzerát a to auto on koupil s těmito kilometry a upravováno nic nebilo a to že tam není servisní knížka za to já taky nemůžu a tohle auto sme osobnně viděl a stav odpovídá KM ..... a upřímně já sám si také koupím auto které má najeto poctivích třeba 2OO OOO km ... a ne auto která když se pojedu podívat do bazaru a to auto má na počítatle třeba 7O OOO km a ve skutečnosti má třeba 23O OOO ale tohle auto sme viděl a přijde mi že stav odpovídá km a jestly ste si envšimly já osobně sem vlastnil fabii 1.4MPI která měla najeto 258 OOO km a prodal sme ji jen z finančních důvodu to je na každým věc at si říká co chce ale nemám rád lidi kteří už pomlouvají a spochybnují KM aniž by auto viděly
at si to ma co chce na tachaku.. dulezity je skutecny stav!
nevim jestli by zde na foru nejakej rejpal mel klid na dusi, kdyby k tomu byla serviska, ktera by vysla na litra a byla vyplnena na tech 95tis km? By me zajimalo, co by si tim pomoh?
Ten kdo si mysli, ze udelal dobre, kdyz si koupi octu deset let starou s 90tis km, tak je asi neco spatne. Navic tech 90tis muze bejt nalitanejch po meste a to pak stoji za to;) Osobne si radeji koupim auto klidne s 400tis km, kde bude vse ok. a ze takovych pripadu jsem uz videl.
A pokud nekdo zije v ere S120, ze po 100tis km bude delat vybrus, tak by si to mel v hlave srovnat, protoze diky podobnym lidem u nas vesele frci staceni tachometru.
omlouvam se za OT, ale uz me to vytaci!
nevim jestli by zde na foru nejakej rejpal mel klid na dusi, kdyby k tomu byla serviska, ktera by vysla na litra a byla vyplnena na tech 95tis km? By me zajimalo, co by si tim pomoh?
Ten kdo si mysli, ze udelal dobre, kdyz si koupi octu deset let starou s 90tis km, tak je asi neco spatne. Navic tech 90tis muze bejt nalitanejch po meste a to pak stoji za to;) Osobne si radeji koupim auto klidne s 400tis km, kde bude vse ok. a ze takovych pripadu jsem uz videl.
A pokud nekdo zije v ere S120, ze po 100tis km bude delat vybrus, tak by si to mel v hlave srovnat, protoze diky podobnym lidem u nas vesele frci staceni tachometru.
Now:Passat 1.9TDI PD AJM Highline, BMW 525tds *125kW, OII 77kW
Was:Opel Omega 2.5TD,Uno 1.3T,Toledo TDI,Scenic dCi.
Kovarrr píše:at si to ma co chce na tachaku.. dulezity je skutecny stav!
Děkuji ti za jeden konečně smyslu plný komentář důležitý je skutečný stav a ne to kolik má automobil na počítadle
Děkuji ti za jeden konečně smyslu plný komentář důležitý je skutečný stav a ne to kolik má automobil na počítadle
Sorry za OT, ale Reich je označení pro Rakousko (jako Österreich) a ne NěmeckaAndrewN píše:Sorry za OT: Ale to vezl z Reichu na CZ SPZ z jineho auta??
...
-
maros261177
- Přispěvovatel
Tak potom načo to meniť na tom tachometri treba to nechať tak nech sa kupec rozhodne ci chce auto ktore ma 250000km so serviskou (servisovane)... alebo 90000 bez servisky...Lukasprof píše:Kovarrr píše:at si to ma co chce na tachaku.. dulezity je skutecny stav!
Škoda Octavia II, bez uprav-v jednoduchosti je krása
protoze by byl sam proti sobe, diky tem mamlasum co koukaj na km a tem co je stacej... tzn. prodal by to s cenou uplne jinde nez kdyby tam bylo 120tis km... Pro rozumneho je stav tachometru pouze informativni a mene podstatnou polozkou.maros261177 píše:Tak potom načo to meniť na tom tachometri treba to nechať tak nech sa kupec rozhodne ci chce auto ktore ma 250000km so serviskou (servisovane)... alebo 90000 bez servisky...Lukasprof píše:Kovarrr píše:at si to ma co chce na tachaku.. dulezity je skutecny stav!
Now:Passat 1.9TDI PD AJM Highline, BMW 525tds *125kW, OII 77kW
tak tak.. Reich = říše = odjakživa Německo...
stočené km - líbí se mi jak všecko dovezené z německa má 92-98 000 na tacháči
a utočený je to tak z 200 a víc. ono stav bude dobrej, i v 250 může být "jako nové" ale stejně je to podvod. klidně si radši koupím pěkné auto s najetýma poctivýma 200tkm, ale ne za cenu auta s 95tkm a v tom tkví ten problém !
(dovezl jsem si z Reichu sám, najeto 165tkm a taky vypadá jako nová, ale já sem si ji neutočil na 93tkm a nezahodil jsem servisku
)
stočené km - líbí se mi jak všecko dovezené z německa má 92-98 000 na tacháči
(dovezl jsem si z Reichu sám, najeto 165tkm a taky vypadá jako nová, ale já sem si ji neutočil na 93tkm a nezahodil jsem servisku
- marena tdi
- Aktivista
auto vypada docela dobre a myslim si ze by to chtelo videt osobne.svest se poslechnout si jak jde motor,jak to radi a atd.to bych doporucil cloveku ktery ma zajem .nedelejte mu s jeho inzerce diskuzni krouzek.pokud auto jezdilo do autorizovaneho servisu nechte si to proklepnout.osobne radeji takove auto nezli od nejakeho ceskeho setrilka ktery meni vec az mu upadne s auta a jeste koupenou v autokelly.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
Jako sorry, ale já bydlím u rakouských hranic, chodil sem do rakouské školy a vždy sme jezdili do Reichu do Rakouska (Republik Österreich) a nikdy sem se nesetkal s tím, že by to někdo používal jako zkratku pro Německo... Ale možná starší generace, která zažila ještě i ten německej Reich to tak říká, ale fakt to slyším prve teda...AndrewN píše:Rider.23 píše:Sorry za OT, ale Reich je označení pro Rakousko (jako Österreich) a ne NěmeckaAndrewN píše:Sorry za OT: Ale to vezl z Reichu na CZ SPZ z jineho auta??![]()
Österreich je východní říše. Tudíž Reich je Německo.
...