Zvýšovanie výkonu vs. pokuty za rýchlosť
Moderátoři: šulda, Moderátoři
re
Čau chlapi absolutně to sem nepatří ale nechci vám to tu zajebávat.Mám otázku:kámoš má fabku pd74kw s čipem a ptá se jestli a o kolik se mu zvíší výkon? když vymění trysky třeba za sprint 764 bez další úpravy softu.
Golf 3 Tdi GT,Sprint764,kat off,egr off + Turbo PD130,sání 130,FMIC
Re: re
praveze to tu zajebavas...neviem preco si nevytvoris vlastne vlakno...tam ti odpovie minimalne polovica ludi tu z fora... a ta druha keby sa jej chce(do tej patris aj ty) tak si to tu precita...je ti toho more...sten84 píše:Čau chlapi absolutně to sem nepatří ale nechci vám to tu zajebávat.Mám otázku:kámoš má fabku pd74kw s čipem a ptá se jestli a o kolik se mu zvíší výkon? když vymění trysky třeba za sprint 764 bez další úpravy softu.
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
re
Zajímá mě jestli se zvíší výkon když se vymění seriové trysky za nějaké sprint které pasují do fabie když je výměna po čipu.
Protože většinou se dávají trysky a podle nich upravuje soft.
Protože většinou se dávají trysky a podle nich upravuje soft.
neber to v zlom,ale kazdy dako zacinal...vetcinou ludia co su tu si aj cosi precitaju a maju snahu sa cosi dozvediet z info ktore vedia resp vycitalia nie napisat ze 764 sprint do PD...poradit ti neni problem,ale ty nemas ziadnu snahu si cosi o tej uprave zistit sam...spoliehas sa len na inych,a ty ked ti poriadia blbost tak im uveris...pol dna hladat nemusis staci aj pol hodka a budes aspon trosku v obraze...sten84 píše:Chtěl sem rychlou odpověď od znalců a ne půl dne listovat.
z turbom zo 100 ps aj ked stryskami 96 kw sa mi zda hodne moc 160 ps...Tomas.cz píše:Neupravovat soft je blbost, někde to psal chiptuning, že dal do fabky 74kw vstřikovače z 96kw + úprava sw a měla na brzdě 160hp s původním turbem.
re
ty mi nerozumíš já o tom vím dost koukni mi do popisu měl sem 3 překopané diesely ale nikdy sem neslyšel jestli trysky splní svůj účel podle grafu.Řekněme že je u trysek napsané :fabia pd 74kw + trysky xxx=80kw.řekněme že mají přidat serii cca 20-30 koní ale když už je serie 74kw čipnutá na 96kw jestli i tak trysky zvíší výkon o těch 20-30 koní.
ok...ale asi nerozoznavas motor rotacka s mechanickym cerpadlom ako mas aj ty a pumpa dyza ako chces pomoct kamaratovi...u pumpa dyzy neni tak jednoducje tie trysky vymeni tak ako u rotacky...a konkretne u tvojho kamosa je to total zbytocne...povedz mu ze nech najprv vymeni turbo za VA alebo za VB!potom dopredu FMIC,potom trysky AL a ma 170 hp A 400 NM.dufam ze si vsetky skratky pochopil...sten84 píše:ty mi nerozumíš já o tom vím dost koukni mi do popisu měl sem 3 překopané diesely ale nikdy sem neslyšel jestli trysky splní svůj účel podle grafu.Řekněme že je u trysek napsané :fabia pd 74kw + trysky xxx=80kw.řekněme že mají přidat serii cca 20-30 koní ale když už je serie 74kw čipnutá na 96kw jestli i tak trysky zvíší výkon o těch 20-30 koní.
re sorry
Promiń ale ty mi odpovídáš na něco úplně jiného než mě zajímá.Je pravda že sem měl AFN,takže o pd nic nevím.Zeptám se jinak:o kolik je možné navíšit výkon-jestli to jde pouzeVÝMĚNOU TRYSEK vserie 1.9tdi pd 74kw(nebo s čipem 96kw).