Cervena nafta

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

lievik22
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od lievik22 »

no ale niektore auta maju sitko cez ktore sa nedostanes az do nadrze , co potom ? ako to riesia. a co by mi povedali asi teraz keby vytiahli ten moj prepaleny motorak :-)
jurki888
Aktivista

Příspěvek od jurki888 »

daju ti pri vyfuk taky papierik a ten sa sfarby
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

jurki888 píše:daju ti pri vyfuk taky papierik a ten sa sfarby
ty jsi viděl ten papierik :? nebo jen internetové kecy miloš ;)
slovacek.milos
Aktivista

lievik22 píše:no ale niektore auta maju sitko cez ktore sa nedostanes az do nadrze , co potom ? ako to riesia. a co by mi povedali asi teraz keby vytiahli ten moj prepaleny motorak :-)
si udělej ještě jednu nádrž ;) miloš
lievik22
Sběrač informací

Příspěvek od lievik22 »

nic si robit nebudem . ziadnu nadrz druhu. policajti mi mozu akurat takk fukat do zadku.mam kopec znamich medzi nimi , par telefonatov a nechaju to v klidu. a mam znameho co ho volaju na vytahovanie nadrzi ked niekoho chytia colnici z cervenou naftou a podobne. a on dava vyjadrenie ze co to bolo za palivo a podobne, ma na to orginal firmu na spracovanie ropnych odpadov. napise im tam nejaky blafol a mam klud. :-)
slovacek.milos
Aktivista

já když měl plyn na černo tak jsem si udělal jiné otvírání víka motoru a to původné jakože prasklo ale nikdy mě nedostali to jsem jezdil i na tu malou dvoukilovku narval jsem ji plnou co se tam vlezlo a na chatu a zpět to vyšlo, ;) miloš
lievik22
Sběrač informací

Příspěvek od lievik22 »

no to je tiez dobre. kamos mal plyn a nezistili mu to ani na stk . tu velku plynovu nadobu mal skrytu v akoze velkej subwoferovej bedni v kufri. a splynovac mal skryty v tej buxni co sa tam dava vzduchovy filter. velmi domyslene to bolo . :-)
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“