( Mas pravdu TDI) Pro AUTOEL. Nechci se s nikym dohadovat, ale jiz 7 let se zabyvam touto problematikou. Na vetsinu veci jsem si prisel sam a take si techto poznatku patricne vazim. Nepaktuji se na ZADNYCH konferencich proto me prispevky nikde nenajdes. Tyto veci nejsou pouze
v programech nebo kabelech. Dokud nepochopis principy, budes stale neco kazit a stale zebrat. Radeji se venuj vecem kterym rozumis a nesnaz se za zady druhych, kteri ti pomohly, jim pretahovat praci a podlezat cennou, zebrat u firem s kterymi ony spolupracuji. Dle meho nazoru, je to podle. Cau Lado.
Vyčtení pinu na Audi A6 2001 nahoru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
No, něco na tom je, ale uvaž, že diskuzní fóra jsou tady právě proto, aby si lidé navzájem sdělili informace a vyměnili zkušenosti. Vždy je to tak, že někdo toho ví víc a někdo méně, to je logické. Kdyby ale všichni kdo "vědí" odpovídali jen ve stylu "vím, ale nepovím, protože si hlídám knowhow" nebo případně "nežebrej, stejně tomu neporozumíš, protože o tom víš příliš málo", tak to tady může Reesha s Dukesem zavřít.zima_06 píše:( Mas pravdu TDI) Pro AUTOEL. Nechci se s nikym dohadovat, ale jiz 7 let se zabyvam touto problematikou. Na vetsinu veci jsem si prisel sam a take si techto poznatku patricne vazim. Nepaktuji se na ZADNYCH konferencich proto me prispevky nikde nenajdes. Tyto veci nejsou pouze
v programech nebo kabelech. Dokud nepochopis principy, budes stale neco kazit a stale zebrat. Radeji se venuj vecem kterym rozumis a nesnaz se za zady druhych, kteri ti pomohly, jim pretahovat praci a podlezat cennou, zebrat u firem s kterymi ony spolupracuji. Dle meho nazoru, je to podle. Cau Lado.
Ano jsou věci, které nemá smysl vysvětlovat někomu, kdo nezná úplné základy, nicméně i takového nadšence lze odkázat zdvořile na to, co si má nejprve nastudovat/sehnat/pořídit, resp. nějak jinak naťuknout, nemám pravdu? Navíc, kdo alespoň vyletuje a načte EEPROMku, tak osvědčil, že úplný laik také není!
Učený z nebe nespadl a toto fórum je o poznatcích, které se "ve škole neučí". Buďme trochu tolerantní ne?
Teď k věci: to dekryptování není úplně triviální, v tom má zíma_06 pravdu. Ale jsou na to programy. A i ti, kteří nechtějí vysvětlovat, by třeba alespoň řekli jaký je ten PIN.
Takže opakuji: autoelektriko, pověs někam ten BIN a dej sem odkaz. Někdo se určitě najde!!!
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
jj v SZ jsem mu psal at mi posle vypis a nic nepprislo tak asi nema zajemvagus píše:No, něco na tom je, ale uvaž, že diskuzní fóra jsou tady právě proto, aby si lidé navzájem sdělili informace a vyměnili zkušenosti. Vždy je to tak, že někdo toho ví víc a někdo méně, to je logické. Kdyby ale všichni kdo "vědí" odpovídali jen ve stylu "vím, ale nepovím, protože si hlídám knowhow" nebo případně "nežebrej, stejně tomu neporozumíš, protože o tom víš příliš málo", tak to tady může Reesha s Dukesem zavřít.zima_06 píše:( Mas pravdu TDI) Pro AUTOEL. Nechci se s nikym dohadovat, ale jiz 7 let se zabyvam touto problematikou. Na vetsinu veci jsem si prisel sam a take si techto poznatku patricne vazim. Nepaktuji se na ZADNYCH konferencich proto me prispevky nikde nenajdes. Tyto veci nejsou pouze
Ano jsou věci, které nemá smysl vysvětlovat někomu, kdo nezná úplné základy, nicméně i takového nadšence lze odkázat zdvořile na to, co si má nejprve nastudovat/sehnat/pořídit, resp. nějak jinak naťuknout, nemám pravdu? Navíc, kdo alespoň vyletuje a načte EEPROMku, tak osvědčil, že úplný laik také není!
Učený z nebe nespadl a toto fórum je o poznatcích, které se "ve škole neučí". Buďme trochu tolerantní ne?
Teď k věci: to dekryptování není úplně triviální, v tom má zíma_06 pravdu. Ale jsou na to programy. A i ti, kteří nechtějí vysvětlovat, by třeba alespoň řekli jaký je ten PIN.
Takže opakuji: autoelektriko, pověs někam ten BIN a dej sem odkaz. Někdo se určitě najde!!!
- autoelektrika
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Je vidět,že se nám někdo ozval ode mne z Ústí a bojí se konkurence,když poznal mé jméno a dekryptoval z autoelektrika-Láďa
A to se ještě kvůli mne tady zaregistroval
Škoda se tady dohadovat a něco rozebírat.Mě prostě autoelektrika baví a dělám to hlavně ze zajímavosti a momentálně to je můj největší koníček.Vrazil jsem do programátoru,horkého vzduchu,různejch kabelů nejmíň 100 000Kč.Všichni tady samy víte,že když se živím autoelektrikou a dělám alarmy,centrání zamykání,tak to co tady řeším piny atd. ,tak se mi to nikdy nevrátí.To znamená že to není nic víc,než že mě to baví a postupně se to začínám učit.Je mi 25 let,takže času dost
Moooc dík Vagusovi za podržení
A to se ještě kvůli mne tady zaregistroval
Škoda se tady dohadovat a něco rozebírat.Mě prostě autoelektrika baví a dělám to hlavně ze zajímavosti a momentálně to je můj největší koníček.Vrazil jsem do programátoru,horkého vzduchu,různejch kabelů nejmíň 100 000Kč.Všichni tady samy víte,že když se živím autoelektrikou a dělám alarmy,centrání zamykání,tak to co tady řeším piny atd. ,tak se mi to nikdy nevrátí.To znamená že to není nic víc,než že mě to baví a postupně se to začínám učit.Je mi 25 let,takže času dost
Moooc dík Vagusovi za podržení
- Package
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
odpoved
ak je niekto dobry a zakaznici su spokojny nepotrebuje skoro ziadnu reklamu a ani sa nemusi bat konkurencie.ked to niekto robi s najlacnejsimi vecami,ktore dava draho a este si pyta aj vela za robotu tak taky sa potom konkurencie bat musi.ja mam take skusenosti ze pride chlapik ,nieco chce poviem mu cenu a zacne gulat ocami ze tak vela a tam a tam to robia o 20% lacnejsie.neprehovaram ho nech ide..potom pride do mesiaca (max do 2) ze mu to nefuguje tak ako chcel a ako mu to bolo slubene a necha si to opravit.ked mu potom poviem ze oprava tolko a tolko + to co dal druhej firme + problemy a nervy tak len zakyva hlvou a povie ze bol blby.a garantujem vam ze druhy krat ked nieco chcel prisiel hned a rovnou k nam.
nechem sa tu nikoho zhadzovat ale je to proste hola pravda..a ak nieco neviem alebo neda sa spravit tak idem na forum ci posurfujem na nete a skusim to vyriesit.a presne preto ked tu clovek napise otazku by nikto nemal odpovedat ze nemam ,nedam.radsej nech nic nenapise a clovek si mysli ze to fakt nik nevie.
nechem sa tu nikoho zhadzovat ale je to proste hola pravda..a ak nieco neviem alebo neda sa spravit tak idem na forum ci posurfujem na nete a skusim to vyriesit.a presne preto ked tu clovek napise otazku by nikto nemal odpovedat ze nemam ,nedam.radsej nech nic nenapise a clovek si mysli ze to fakt nik nevie.
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..