[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" tak uz aj ja idem do toho - Stránky 2 - DP forum
felda 1,3 72 koní ..ex
OI 1,9TDI 66kW ALH>mrtvá
OI 2,0MPI LPG - top stav - prodano
favo 64kw
Fabia RS ASZ - KO - duchodce z vedlejsi
OI 1,9TDI ASV LaK
OII 2,0TDI CEGA RS
nějak mi není jasný, jak ten motor může jezdit na vyjetej olej....nějaký velký úpravy? nebo jen naleju, smíchám s naftou a ředidlem a jezdim?...oleje mám 3 prdele, tak to aspoň nebudu muset odevzdávat do výkupu
felda 1,3 72 koní ..ex
OI 1,9TDI 66kW ALH>mrtvá
favo 64kw
OI 1,9TDI ASV LaK
OII 2,0TDI CEGA RS
studoval jsem, ale všechno jen RO...dyk na tom vyjeťáku se musí strašně zasírat naftovej filtr...
felda 1,3 72 koní ..ex
OI 1,9TDI 66kW ALH>mrtvá
favo 64kw
OI 1,9TDI ASV LaK
OII 2,0TDI CEGA RS
no najprv som si postavil filtracne zariadenie . filtruje mi to na jeden mikron, ako na menej sa uz asi ani neda. no a potom to ide este cez palivovy filter . ten olej je uplne cistucky len je cierny lebo je prepaleny. no a prve naliatie bude asi v priebehu toho tyzdna to akurat vyjazdim zbytok nafty.tak potom tu hodim skusenosti a postrehy.
lievik22 píše:tak doma komin nemamae ale viem si predstavit. no nic si s toho nerobim . uvidi sa ako dlho vydrzi.
jak jsem ti psal u čepových trysek dáš něco na odkarbonování a pojedeš dál otvorové trysky se misí vytáhnout a oškrabat, max riskuješ ty žhavky uvidíme kdo sa bojí nesmí do lesa miloš
tak uz to nevydrzim mam v nadrzi este asi 15 litrov nafty, vecer tam supnem ten motorak , prilejem nafty . dva riedidla a musi to ist . vecer napisem dojmy z jazdy.
lievik22 píše:tak uz to nevydrzim mam v nadrzi este asi 15 litrov nafty, vecer tam supnem ten motorak , prilejem nafty . dva riedidla a musi to ist . vecer napisem dojmy z jazdy.
večer je naštěsí už za chvíli to už nějak přežiješ zkus si zaběhat miloš
no tak bol som v robote takze to nejak zbehlo. no takze nalial som 45 litrov prepaleneho oleja , zalial to litrom S 6006 , A DOLIAL SOM 10 litrov nafty, asi 10 tam bolo este v nadrzi. skusobna jazda prebehla asi tak ze po 100 metroch jazdy to autom zacalo triast , potom zdochol , dlhsie tocil kym nabehol zas tak zase sa zatriasol a uz ide normalne. chyta na drc , ide normalne nedymi ani o malinko viac . zhorsenie jazdnych vlastnosti nie su ziadne. akurat ide o poznanie tichsie motor . takze uvidi sa pri dlhsom prevadzkovani co a ako a zaujima ma hlavne ranajsi start. hlasia okolo 5 stupnov tak sa uvidi.
lievik22 píše:no tak bol som v robote takze to nejak zbehlo. no takze nalial som 45 litrov prepaleneho oleja , zalial to litrom S 6006 , A DOLIAL SOM 10 litrov nafty, asi 10 tam bolo este v nadrzi. skusobna jazda prebehla asi tak ze po 100 metroch jazdy to autom zacalo triast , potom zdochol , dlhsie tocil kym nabehol zas tak zase sa zatriasol a uz ide normalne. chyta na drc , ide normalne nedymi ani o malinko viac . zhorsenie jazdnych vlastnosti nie su ziadne. akurat ide o poznanie tichsie motor . takze uvidi sa pri dlhsom prevadzkovani co a ako a zaujima ma hlavne ranajsi start. hlasia okolo 5 stupnov tak sa uvidi.