JARDA2 píše:Takže to můžu rozdělat? A co tam je za těsnění?
rozdělat to můžeš.Když to víko po sundání otočíš tak uvidíš v jeho hraně žlábek, ve kterém je to těsnění, ale kde ho sehnat?Možná někde v Bosch Diesel Service, když jim řekneš typ, tak by Ti ho snad mohli objednat.
Těsnění se nedá sehnat, byl jsem přímo ve volksvagenu a není na to objednávací číslo. Připadá mě to jako prkotina ,každý mě říká něco jiného, už sem z toho
bernardi píše:ako je to s cidlom teploty nafty?aj tym rozstelujem cerpadlo?diki
jak to myslíš, že by jsi čidlem teploty nafty chtěl rozeštelovat čerpadlo.Informace o teplotě paliva slouží ŘJ ke korekcím chodu motoru.Nikterak zásadně neovlivňuje motor jako takový.
jak to myslíš, že by jsi čidlem teploty nafty chtěl rozeštelovat čerpadlo.Informace o teplotě paliva slouží ŘJ ke korekcím chodu motoru.Nikterak zásadně neovlivňuje motor jako takový.
nie myslel som ze ked budem menit cidlo teploty ci mozem nejak rozladit cerpadlo,totiz jedna z pricin zleho startu za tepla je vadne cidlo teploty
nie myslel som ze ked budem menit cidlo teploty ci mozem nejak rozladit cerpadlo,totiz jedna z pricin zleho startu za tepla je vadne cidlo teploty
Tak v tomhle případě nemusíte mít strach, sundáním horního víčka a vyměněním čidla teploty se žádné rozeštelování neuskuteční.Samotná hlava ve keté je servopohon regulační objímky drží i při sundaném horním víčku na ještě třech dalších šroubech.