Prosím smazat

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Jarda S.
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Jarda S. »

já viděl použití vody, křídy a prasklina se nikdy neschovala (hm)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Honza Kolář
Přispěvovatel

Příspěvek od Honza Kolář »

Jarda S. píše:já viděl použití vody, křídy a prasklina se nikdy neschovala (hm)
Jak to myslíš
Kolca
morose
Aktivista

Příspěvek od morose »

to jako nastrouhat tu křídu do vody...

Je tam na 100% nekde trhlinka a to co varili nemuselo byt zrovna to spravne misto. A skutecne obcas praskne i valec a není to moc videt. Ta tlakova zkouska hlavy je dulezita. Nemela by se jen uctovat ale taky provadet ;)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Byl jsem svědek jednoho věšáku/neschopnost opravit motor/, kdy motor Fiat TDi tlakoval jako blázen po ohřátí...Vyměněny 3 hlavy po hrozném martyriiu shánění peněz Atd. a nakonec po prohlížení válců , kdy nebylo nic vidět se vzal autogen a po ohřátí válce, který tlakoval se otevřela prasklina poměrně dlouhá...Radost z objevení závady a to, že já blok měl/dostal jsem ho jako protiúčet, protože majitel neměl peníze za práci-cca 4000kč/,tak se blok namontoval a hle motor tlakoval dál..... :(
Ten můj blok byl prasklý také..! Nebudu popisovat, kolik hoši vypili rumu a já byl za debila...Takže opět jiný blok a pohoda..Od té doby když auto tlakuje mám momentální nevolnost.. :)
nepropadat panice...
morose
Aktivista

Příspěvek od morose »

jojo....ty valce kolikrat vidis az kdyz (pokud to jde) vlozku vyndas a uschne blato z vnejsi strany - ta trhlina prosákne. Zatim jsem vzdycky videl dlouhou okolo 5-6 cm...
O1, 1.9TDi 81kW chip ACE, 2001
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“