Použití startovacího spreje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Stará dobrá rotačka ve vynikajícím stavu a kvalitní nafta. Toť vše. Když je dobrej startér, baterka, žhaviče a nafta, není problém.
Jednou jsem v prosinci do krysyvbuši Pajera tankoval zimní naftu u JET (bylo -6°C) a po pár stech metrech mi to zdechlo. Ve filtru se to změnilo v rosol.
Jednou jsem v prosinci do krysyvbuši Pajera tankoval zimní naftu u JET (bylo -6°C) a po pár stech metrech mi to zdechlo. Ve filtru se to změnilo v rosol.
Passat 4motion AVF
-
slovacek.milos
- Aktivista
na šel mám tři zadřená čerpadlaROBIG píše:Myslím že zrovna u Shellu není o čem diskutovatnogis píše:OMV Alpin diesel, GIV TDI, r.2006, -17st.C, někde jsem to tu tenkrát popisoval.ROBIG píše:Tak krutý mrazy aby nechytala nafta pokud je kvalitní a auto v pořádku jsem ještě nezažil.
jinak viz. loňské zkušenosti lidí u Shellu...
nebo to jsou nekvalitní nafty?![]()
http://auto.idnes.cz/test-drazsi-nafty- ... tomoto_fdv
-
slovacek.milos
- Aktivista
Nezapomenu na kruté mrazy/kdysi/kdy měl místní zbohatlík a číšník poslední model MB 240D a nemohl jej natočit...A my vedle M 461 zapadané pod sněhem a já mu povídám.. a co ten Tvůj sráč, nechytá..my tě roztáhneme...vyndali jsme kliku /baterie byla proklemovaná na 5 článků/ a po protočení na první ostrý start byla slyšet benzinová píseň....Tak jsme jej roztáhli a jen cvakal zuby..Samo bylo neměřitelné, benzin /karburátor T603/ a předkomůrka..,ale byl to vůl, tak jsme mu to dali sežrat..Stejně si toho medvěda koupil za naše těžce propité prachy... 
nepropadat panice...
-
slovacek.milos
- Aktivista
jericho-3 píše:Nezapomenu na kruté mrazy/kdysi/kdy měl místní zbohatlík a číšník poslední model MB 240D a nemohl jej natočit...A my vedle M 461 zapadané pod sněhem a já mu povídám.. a co ten Tvůj sráč, nechytá..my tě roztáhneme...vyndali jsme kliku /baterie byla proklemovaná na 5 článků/ a po protočení na první ostrý start byla slyšet benzinová píseň....Tak jsme jej roztáhli a jen cvakal zuby..Samo bylo neměřitelné, benzin /karburátor T603/ a předkomůrka..,ale byl to vůl, tak jsme mu to dali sežrat..Stejně si toho medvěda koupil za naše těžce propité prachy...
já byl taky ten zbohatlík ale na medvěda jsem si vidělal v garáži soboty neděle a na rozvoj komunismu jsem nepřispěl,
když jsem chtěl nastartovat hodil jsem přes střechu lano,
to byl signál pro popelbetkampeny a jak jeli kluci ledaile zavěšeni na svém stroji tak mě připojili,
občas jsem jim hodil do popelnice flašku s kořkou
-
slovacek.milos
- Aktivista
origoš píše:Taky jsem měl medvěda co nechytal. Než jsem posháněl věci na GO, což nebylo snadné, tak jsem to řešil dvěma baterkami. Stratoval na 24V potom normálně 12V. Stykač použit z V3Sky. Zatočilo jako s kafemlejnkem a už to chrochtalo.
já to měl v opel ascona, každou baterku jinou, ten bateriový spinač z ventry, kopce jsem jezdil na jedničku a jediné zrychlení bylo možné jen z kopce
nafta byla tehdy zadarmo askonu jsem tehdy koupil nepojízdnou za kruté prachy