3.0 tdi 171kW Kouří po delším stání na volnoběh
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Určite tu ma kopa ludi možnosti zohnat lacnejšie vstreky.. možno keby si sem dal čisla injektorov tak by sa niekto posnažil, a oprava by bola ratam že o dost lacnejšia ako 80 000 kaček..
Ak by som mal dat take prachy za vymenu trysiek, tak by som chcel bit určite pri oprave auta !! aby mi tam nenapchali nejake trysky s jazdeneho auta -a ja zaplatim 80 klackov !!!
BoB12 to je perfektna cena...
Ak by som mal dat take prachy za vymenu trysiek, tak by som chcel bit určite pri oprave auta !! aby mi tam nenapchali nejake trysky s jazdeneho auta -a ja zaplatim 80 klackov !!!
BoB12 to je perfektna cena...
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
u techto vstriku toho moc nejde,dokonce kdyz se rozebere zdravy a slozi zpatky tak prestane fungovat,takhle semi k tomu vyjadril kamarad - majitel autorizovaneho servisu boschZdeněk M píše:Napiš uživateli RR ten udela repas , za přimeřený penízHejtman píše:no tak "prý" tečou všechny vstřiky
stejně jim to nevěřim, ale co asi tak můžu dělat
výměna 80tis s daní za výměnu všech... prý to pak bude ok
tak já nevím, mám to teda prohodit všechno?
POMOOOOC

Drag Power
jojo, mě bylo řečeno to samé. Žádný repasy a vstřiků z bouraček...apod. se bojím, protože tam člověk neví žádnou historii a nechci to řešit za 20tis km znova.
Nejjistější jsou nové no a protože ještě něco najet potřebuju, tak jdu do těch nových.
RR mi psal, ale Hranice na Moravě jsou z Prahy trošku z ruky... Už jsem to pořešil se svým servisem tady, nakonec to bude i levnější než těch 80.
Dám info jestli to pomohlo, každopádně díky za rady!
Nejjistější jsou nové no a protože ještě něco najet potřebuju, tak jdu do těch nových.
RR mi psal, ale Hranice na Moravě jsou z Prahy trošku z ruky... Už jsem to pořešil se svým servisem tady, nakonec to bude i levnější než těch 80.
Dám info jestli to pomohlo, každopádně díky za rady!
A to se vyplatíHejtman píše:V Praze, servis kam jezdím mi je dodal, prý přímo od Bosche.
Celkem diagnostika, vstriky a prace 62tis s dani.

BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska
...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG

BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG