ako otvorit octavku 1?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Drátem je přes dveře nedostaneš.Vyzkoušeno.Jeden klíč možná,ale jak je tam kroužek a víc klíčů tak bez šance...
Power:Pokud jsou ale dveře otevřené,tak by se teoreticky neměly přece zamknout.Nebo jo?
Vali:Za předpokladu že ty záslepky tam nejsou od výroby.
Power:Pokud jsou ale dveře otevřené,tak by se teoreticky neměly přece zamknout.Nebo jo?
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
jen pokud jsou dveře řidiče otevřené tak to nezamkneš , zavřeš řidičovy a spolujezdce a zadní otevřeš tak to zamkneš a zasejfuješ,Tomas6 píše:Drátem je přes dveře nedostaneš.Vyzkoušeno.Jeden klíč možná,ale jak je tam kroužek a víc klíčů tak bez šance...
to člověk chce pomoct a pak se mu to odvděčí..., to je nejhorší, někdy se s tim peru poškrábu dveře a potrhám gumu jak šátrám drátem, jednou se mi seknul drát do kličky tak sem ho tam musel nechatTomas6 píše:Na fábii jsem dokázal za páčku potáhnout drátem.Sice to byl porod,ale šlo to.Od jisté doby co jsem jednomu maníkovi dodrbal na B5 střechu šroubovákem jsem si pořídil na odtahování dveří nafukovací poštářek...
no a jak to dělaj, ja jich mám plnou krabici a prd.1M píše:Tchán si takhle jednou v létě nechal v autě čokla. Jak tak čokl skákal po autě a vyhlížel páníčka co venku dělá, tak mu ho zamkl. Přišel týpek ze servisu co byl nedaleko se 3 klíčema a jedním z nich ho okmžitě ho odemkl. Chtěl myslím 2 kila.