Ford Galaxy TDI 1Z 66KW 1996 -j2 válce-bílý kouř-VYŘEŠENO!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
A jak prosím??:-)DěkujiZdeněk M píše:DáThrashTheTrash píše:Ano s čerpadlem to je pravda,ale teď jsem dal trysky a je toto samé a problém je ten že Supervag hlásí chybu snímače teploty paliva.Je tam -29,7°C a valí to tam 30 mg nafty na volnoběh...je logické že to jede na sytič a proto to nejde za plynem!Dá se ten snímač spravit?
to same? to znamena ze este stale to huli na bielo? voda nemizne predpokladam, si sa uz pozeral na predvstrek?
O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
Takže trysky OK,čidlo jsem vyměnil,dal jsem tam kus odporu
a ukazuje to 25°C ale problém je ten že čerpadlo dává pořád 30mg dávku nafty!A předvstřik je OK,ale zajímavé je že kdy d ám diagnostiku akčních členů,tak první na ráně je ventil počátku vstřiku...jak pustím test,motor se zastaví.A pokud motor natočím tak packuje pořád na 2 až 3 válce,protože podle mě je v hajzlu čerpadlo a motor se topí v naftě,pokud mu přižhavím na volnoběh,motor se začne sklidňovat...muj verdikt je čerpadlo KO...děkuji za vaše super názory:-) moc mi pomohli!Děkuji vám 
-
slovacek.milos
- Aktivista
už jsem si vrazil potenciometr na piny tuším 4 a 7 a polaboroval s teplotou paliva že by to způsobilo nějaké hulení nebo chod na dva válce to nikoliv,
pokud jsou v pořádku trysky a dělá to jen když mrzne tak bych zvažoval možnost že mrzne voda v hadroštelech
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight= zkus napsat jánošíkovi
stalo se mi že jsem bral z opravy hlavu a borec mi říká v hydroštelech byla voda
miloš
pokud jsou v pořádku trysky a dělá to jen když mrzne tak bych zvažoval možnost že mrzne voda v hadroštelech
stalo se mi že jsem bral z opravy hlavu a borec mi říká v hydroštelech byla voda
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
Toto je drarhocená rada,ale já to auto teď měl den v dílně a je ohřátý,mám tam 15°C a furt to jede na 2-3 válce...jde tam prostě 30mg paliva na volnoběh a tím se to hltí a nestíhá to spalovat....co na to ostatní??jinak děkuji za info o hydrách,protože ten olej je jako vodaslovacek.milos píše:už jsem si vrazil potenciometr na piny tuším 4 a 7 a polaboroval s teplotou paliva že by to způsobilo nějaké hulení nebo chod na dva válce to nikoliv,
pokud jsou v pořádku trysky a dělá to jen když mrzne tak bych zvažoval možnost že mrzne voda v hadroštelech![]()
stalo se mi že jsem bral z opravy hlavu a borec mi říká v hydroštelech byla vodamiloš
A SZ víš co znamená?ThrashTheTrash píše:Toto je drarhocená rada,ale já to auto teď měl den v dílně a je ohřátý,mám tam 15°C a furt to jede na 2-3 válce...jde tam prostě 30mg paliva na volnoběh a tím se to hltí a nestíhá to spalovat....co na to ostatní??jinak děkuji za info o hydrách,protože ten olej je jako vodaslovacek.milos píše:už jsem si vrazil potenciometr na piny tuším 4 a 7 a polaboroval s teplotou paliva že by to způsobilo nějaké hulení nebo chod na dva válce to nikoliv,
pokud jsou v pořádku trysky a dělá to jen když mrzne tak bych zvažoval možnost že mrzne voda v hadroštelech![]()
stalo se mi že jsem bral z opravy hlavu a borec mi říká v hydroštelech byla vodamiloš
,mrknu na to ještě :-)ale komprese je 27 atmosfer a měřil jsem to na motoru a stál venku v minus 10,tak to by jinak byla komprese mizivápokud by to zůstávalo viset,ne?
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
-
ThrashTheTrash
- Aktivista