Aditivum na vstriky = adivitum do nafty? VIF?peopleman píše:Jo zapoměl jsem dopsat,jak to dopadlo ze Zafirou-samozřejmě,že rány a pazvuky z motoru jsou pryč,když jsou vstřiky pěkně okartáčované-a to se mi pár mechaniků vysmálo,že to vůbec nepomůže...
TRAFO OLEJ - jak mixovat?
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Tak jsem po očistě vstřiků najel asi 5000km a pohoda,jen jsem jednou navečer měl prázdnou nádrž a řekl jsem si,že ji pročistím benzínem..Tak jsem natankoval za dvě kila(nejsem troškař)a jedu z benzínky,Zafira najednou přestala táhnout a jela jen na volnoběh na dvojku asi 20km/h,ale dojel jsem domů..Benzín nejen že rozpustil všechen bordel v nádrži a ten ucpal paliváč,ale taky povolily přepady vstřiků a chcalo to po motoru..
Díky radám od chytrých zde(hlavně Miloš:)jsem na to brzy přišel a jelikož mám filtr z Golfa IV(drahý a s trubičkama nahoře)a ten nešel profouknout ani kompresorem!!!tak jsem ho zkusil proplachovat opačně horkou vodou a vytekl hnědý sajrajt a filtr je opět v Zafě a vesele si jezdíme dál...
Díky radám od chytrých zde(hlavně Miloš:)jsem na to brzy přišel a jelikož mám filtr z Golfa IV(drahý a s trubičkama nahoře)a ten nešel profouknout ani kompresorem!!!tak jsem ho zkusil proplachovat opačně horkou vodou a vytekl hnědý sajrajt a filtr je opět v Zafě a vesele si jezdíme dál...
Jezdím na vše co teče..
drahy je kolik? vic jak litr? vim co myslis ten filtr je drazsi,ale proplachovat ho?
.Jako ja sme koupil do zasoby palivak s jineho motoru a jestli nebude pasovat nebo spis hlavne tesnit taky budu nasrany,protoze BOSCH stoji okolo 600. original litr.
.Jako ja sme koupil do zasoby palivak s jineho motoru a jestli nebude pasovat nebo spis hlavne tesnit taky budu nasrany,protoze BOSCH stoji okolo 600. original litr.ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
Do dieselu do prázdný nádrže benzín za 200?peopleman píše:Tak jsem po očistě vstřiků najel asi 5000km a pohoda,jen jsem jednou navečer měl prázdnou nádrž a řekl jsem si,že ji pročistím benzínem..Tak jsem natankoval za dvě kila(nejsem troškař)a jedu z benzínky,Zafira najednou přestala táhnout a jela jen na volnoběh na dvojku asi 20km/h,ale dojel jsem domů..Benzín nejen že rozpustil všechen bordel v nádrži a ten ucpal paliváč,ale taky povolily přepady vstřiků a chcalo to po motoru..
Ty asi hodně nemáš rád svoje auto ...
Vodou proplachovat palivový filtr? S papírovou vložkou od oleje? Tos měl v té vodě saponát a pak jsi to vysušoval?peopleman píše: a jelikož mám filtr z Golfa IV(drahý a s trubičkama nahoře)a ten nešel profouknout ani kompresorem!!!tak jsem ho zkusil proplachovat opačně horkou vodou a vytekl hnědý sajrajt a filtr je opět v Zafě a vesele si jezdíme dál...
Tomáš Vognar