Audi A3 2.0tdi BKD - spatny chod motoru

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

hamony
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od hamony »

takze jsem pokrocili

Kabelaz ke vstrikum nova ... NIC
Nove srouby ke vstrikum ... NIC

Srouby byly natazene o cca milimetr, v hlave velmi lehce vymackle, necely milimetr krouzek... nemeli jsme zadny pripravek na to cim to zbrousit, takze jsme to dali zpet s novymi srouby

VAG kanal 13 ukazuje pokazde jine hodnoty.... 2. a 3. valec v poradku, vzdy kolem 0, 1. a 4. uz horsi... nekdy to ukazuje +/- 1, ale taky se mi jednou stalo ze to na prvnim valci ukazalo pres 3... nicmene tam jsou Bckove vstriky a tech moc neni..
yagoson
Nováček

Re: Audi A3 2.0tdi BKD - spatny chod motoru

Příspěvek od yagoson »

hamony píše:Ahoj panove,

mam toto auto asi 3 mesice. Uz kdyz jsem ho kupoval, sem tam pri ohratem motoru (90) auto poskublo na volnobeh. Posledni dobou se deje to, ze kdyz nastartuju za studena, motor bezi uplne normalne. Ale jakmile se zacne trochu ohrivat, alespon 2 km jizdy, zastavim a necham ho bezet, zacne jakoby vynechavat, cca kazdou vterinu vynecha. Pokud zapnu svetla a vyhrivani oken, zvysi se otacky a prestane to. Takhle to dela do cca 90 stupnu, nez se to ohreje. Pri jizde zadne skubani, naprosto ok, pouze ten volnobeh. Prijde mi ze se to zhorsuje. Zezacatku to delalo kolem 70ti stupnu, zhastnute svetla, vypnute veskere spotrebice, jakmile se svetla rozsvitily, byl pokoj. Ted to dela i pri rozsvicenych svetlech a musim zapnout vyhrivani oken aby to prestalo. Dnes dokonce ani to vyhrivani nepomohlo uplne, obcas to vynechalo, ale ne kazdou vterinu. Za tepla to stale poskubava na volnobeh, nic dramatickeho.

Jedna se o A3 2.0 TDI 16V BKD, rv. 09/03, najeto poctivych 158 000 tis. Diagnostika neukazala zadnou zavadu.

Kabely ke vstrikum? Vstrik? Davka paliva? Jiny problem? Hrozne nerad bych resil pokus omyl.

Neni tu treba nejaky odbornik z Prahy a okoli, kdo by to se mnou projel? :)

Mám stejný problém a taky nevim co stim pokud nekdo znate tento problem dejte vedet dik
Ashley
Přispěvovatel

Příspěvek od Ashley »

FI MPi (ame)
FIII HTP (cgpb)
O3 TSI (dada)
yagoson
Nováček

Příspěvek od yagoson »

Ashley píše:NESKUBE TO TAKTO?
http://www.youtube.com/watch?v=EeW9bmwSkgQ
no je dost podobne. Co to bude prasklá hlava??? dela top jen na volnobeh jinak v pohode, dokonce mi pripada ze to dela i po zahrati. pri vyssich otackach bez problemu.
hamony
Sběrač informací

Příspěvek od hamony »

tohle mi delalo pred vymenou cely sady vstriku.... pouze nez se to ohralo na 90 a kdyz nebyl el. odber. Zapnul jsem svetla nebo klimu a prestalo to.

Tohle neni ale skubani jako spis vynechavani :)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“