ked uz treba priviazat druhe cerpadlo, tam VCM svoju sluzbu urobi.
FORD Focus 1,8TD Endura 66kw NEJEDE!!!!!!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ale tyhle srace byly ve fiestach ve fokusu je primej vstrik jenomjericho-3 píše:Takže je to Endura DE, /DI vyráběli od roku 2000/předkomůrka s čerpadlem Bosch VE, jestli ti stop ventil otevírá ,bude čerpadlo asi K.O.
Rapid 1.0
Focus II TDCi
BEJVALO
Roomster TDI
GIV 55KW
Focus 1.8 TDCi
Felda 1.3 LXi
Focus II TDCi
BEJVALO
Roomster TDI
GIV 55KW
Focus 1.8 TDCi
Felda 1.3 LXi
Jo přesně je tam VP29 a má to přímý vstřik. Měl jsem to na osciloscopu a proud na ten dávkovací ventil jde. Jsou tam nějaké maličké odchylky, ale tomu bych nepřikládal váhu. Stopventil fachčí, takže to bude asi ta nejhorší varianta - čerpadlo. Motor nejde natočit ani na startspray. Asi začnu shánět druhé čerpadlo.joe píše:nikdy som nevidel focusa s takym motorom.
ak je to r.v. 1999, je tam VP29 a to co ma medzi trubkami nie je stop ventil, ale davkovaci ventil.
co to znamena, malicke odchylky ?
ak to nema spicku tych 14-18A, je v prdeli elektronika. ani 10A na otvorenie nestaci.
mozes hodit oscilogram sem, pozriem sa na to.
ak to nema spicku tych 14-18A, je v prdeli elektronika. ani 10A na otvorenie nestaci.
mozes hodit oscilogram sem, pozriem sa na to.
kaad píše:Měl jsem to na osciloscopu a proud na ten dávkovací ventil jde. Jsou tam nějaké maličké odchylky, ale tomu bych nepřikládal váhu.
VYŘEŠENO - repase čerpadla!!! Ovšem demontáž montáž čerpadla nezapomenutelný zážitek. Holt Ford. Každý ing. je vadný, ale u fordu jsou mrdlí pořádně. U takové Bravy např. mám čerpadlo venku doslova za pár minut. A octu můžu dělat v noci bez světla. Asi si dám nad dílnu velkou ceduli ,,FORDY néééééééé."
Jo, tak to je rutinér..Ale za ty 3 dny, co bys to dělal bys zjistil, že je na tom vlastně h.vno...Jde jen o to, vědět jak ..A v dnešní době, kdy jdeš kupovat díl a řekneš, vyjeďte mi k tomu manual na výměnu , tak je to snažší..Horší je, když jsi hozen do vody a musíš udělat něco, co jsi ještě neviděl a neslyšel, internet nemáš a nesmíš dát najevo zákazníkovi, že o tom nemáš ánunk...To je potom adrenalin...opravit to a nic nezkurvit.. 
nepropadat panice...