Focus 1.8 TDDI - totální krám nebo solidní motor?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
tddi na tdci nepredelas jenom vymenou vstrikovani a turba. stejna je jenom hlava, ma ale o 2 diry vic na drzak trubek ke vstrikum( daji se dodelat na tddi hlave) jinak cely blok, jiny motorovy svazek, pc, vstrikovani, turbo,chladic egr. jinak benziny no problem, sigma 1.6 16V vinikajici az na civku a volnobeznak. a tdci setrvak
ale stoji 6
vyjmecne turbo lehne a hodne vyjmecne nejaky ten vstrik. proti mondeu je na tom focus tak 10:1 o dost spolehlivejsi.
Houba píše:Mam problém už asi rok, a opravdu mě to už sere.
Mam Focuse 2001 TDDI 66KW, problém je v tom že je to líný..
motor se pomalu roztáčí a jede tak 120-130 po rovině.
Nekouří, chytá v pohodě, ale žere tak 9 stabilně..
může mi někdo pomoct ?
Něco podobnýho měl švagr taky na takovim focusu a pořád se to zhoršovalo až to ani nechtělo chytat, nakonec to vyvrcholilo výměnou vstřikovacího čerpadla a ted je vše ok.
A co jsem se dopídil tak u těhle motorů odejde čerpadlo skoro pravidelně mezi 150 a 200tis. km
Grande Punto 1,3JTD 90PS
Máš pravdu..to sem nechtěl slišet.Grandák píše:Houba píše:Mam problém už asi rok, a opravdu mě to už sere.
Mam Focuse 2001 TDDI 66KW, problém je v tom že je to líný..
motor se pomalu roztáčí a jede tak 120-130 po rovině.
Nekouří, chytá v pohodě, ale žere tak 9 stabilně..
může mi někdo pomoct ?
Něco podobnýho měl švagr taky na takovim focusu a pořád se to zhoršovalo až to ani nechtělo chytat, nakonec to vyvrcholilo výměnou vstřikovacího čerpadla a ted je vše ok.
A co jsem se dopídil tak u těhle motorů odejde čerpadlo skoro pravidelně mezi 150 a 200tis. km