ohlý ventil

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

Ono se to kolikrát nezdá, já taky kolikrát šetřílek a pak jsem to dělal znova..Vždy jsem je zkoušel roztočit ve vrtačce/stará hajtra/ a pak jsem zjistil, že tak hází, že to klame..I když není vidět pusa na pístech, je fakt lepší je dát zkontrolovat do soustruhu...A i trochu ohlý ventil může těsnit, když je vyhoněné vodítko, ale pak se může naštvat a ulítne.. :)
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

jericho-3 píše:Ono se to kolikrát nezdá, já taky kolikrát šetřílek a pak jsem to dělal znova..Vždy jsem je zkoušel roztočit ve vrtačce/stará hajtra/ a pak jsem zjistil, že tak hází, že to klame..I když není vidět pusa na pístech, je fakt lepší je dát zkontrolovat do soustruhu...A i trochu ohlý ventil může těsnit, když je vyhoněné vodítko, ale pak se může naštvat a ulítne.. :)
co vozíme do hodonína borcovi tak potkanou udělá autamatický všechny ventily hlavu přebrousí ze tří stran, leští i kanály, gifírka, zocelený dvacetiletou praxí neojebe nic a je na něj spoleh, hlava vypadá jak nová
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

Je to určite mrs.Budovič že ;)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

ROMEK píše:Je to určite mrs.Budovič že ;)
budka no spousta lidí ho poplulo, pohádalo se sním ale vytrval a podle mě umí já už bych nikam jinam nešel budka je pro mě jistota ;)

člověk na správném místě jen ho trenujte jako mě stane se možná tím nejlepším ;)
morose
Aktivista

Příspěvek od morose »

slovacek.milos píše:
jericho-3 píše:Ono se to kolikrát nezdá, já taky kolikrát šetřílek a pak jsem to dělal znova..Vždy jsem je zkoušel roztočit ve vrtačce/stará hajtra/ a pak jsem zjistil, že tak hází, že to klame..I když není vidět pusa na pístech, je fakt lepší je dát zkontrolovat do soustruhu...A i trochu ohlý ventil může těsnit, když je vyhoněné vodítko, ale pak se může naštvat a ulítne.. :)
co vozíme do hodonína borcovi tak potkanou udělá autamatický všechny ventily hlavu přebrousí ze tří stran, leští i kanály, gifírka, zocelený dvacetiletou praxí neojebe nic a je na něj spoleh, hlava vypadá jak nová
takhle by se to melo delat vzdycky. ja osobne menim vzdycky alespon celou potkanou stranu a zadna reklamace - zatim (tukytuk)
O1, 1.9TDi 81kW chip ACE, 2001
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“