ohlý ventil
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ono se to kolikrát nezdá, já taky kolikrát šetřílek a pak jsem to dělal znova..Vždy jsem je zkoušel roztočit ve vrtačce/stará hajtra/ a pak jsem zjistil, že tak hází, že to klame..I když není vidět pusa na pístech, je fakt lepší je dát zkontrolovat do soustruhu...A i trochu ohlý ventil může těsnit, když je vyhoněné vodítko, ale pak se může naštvat a ulítne.. 
nepropadat panice...
-
slovacek.milos
- Aktivista
co vozíme do hodonína borcovi tak potkanou udělá autamatický všechny ventily hlavu přebrousí ze tří stran, leští i kanály, gifírka, zocelený dvacetiletou praxí neojebe nic a je na něj spoleh, hlava vypadá jak novájericho-3 píše:Ono se to kolikrát nezdá, já taky kolikrát šetřílek a pak jsem to dělal znova..Vždy jsem je zkoušel roztočit ve vrtačce/stará hajtra/ a pak jsem zjistil, že tak hází, že to klame..I když není vidět pusa na pístech, je fakt lepší je dát zkontrolovat do soustruhu...A i trochu ohlý ventil může těsnit, když je vyhoněné vodítko, ale pak se může naštvat a ulítne..
-
slovacek.milos
- Aktivista
takhle by se to melo delat vzdycky. ja osobne menim vzdycky alespon celou potkanou stranu a zadna reklamace - zatim (tukytuk)slovacek.milos píše:co vozíme do hodonína borcovi tak potkanou udělá autamatický všechny ventily hlavu přebrousí ze tří stran, leští i kanály, gifírka, zocelený dvacetiletou praxí neojebe nic a je na něj spoleh, hlava vypadá jak novájericho-3 píše:Ono se to kolikrát nezdá, já taky kolikrát šetřílek a pak jsem to dělal znova..Vždy jsem je zkoušel roztočit ve vrtačce/stará hajtra/ a pak jsem zjistil, že tak hází, že to klame..I když není vidět pusa na pístech, je fakt lepší je dát zkontrolovat do soustruhu...A i trochu ohlý ventil může těsnit, když je vyhoněné vodítko, ale pak se může naštvat a ulítne..
O1, 1.9TDi 81kW chip ACE, 2001