Fiat Doblo 1,9D - za jízdy zdechne
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak je to vyřešený...
Special dík to tomas ... fakt to je to čidlo, jenže je tak nahovno schovaný u startéru ( pod ), že jsem si ho vůbec nevšiml a spletl si ho s jiným
Nakop mě ten tvůj příspěvek a ta shoda s otáčkoměrem, že jsem si pod to ještě jednou vlezl a našel to. Když to odpojím tak je to to samé co to dělalo.
Hrozná práce, lovil jsem to poslepu.
Dík moc
Special dík to tomas ... fakt to je to čidlo, jenže je tak nahovno schovaný u startéru ( pod ), že jsem si ho vůbec nevšiml a spletl si ho s jiným
Nakop mě ten tvůj příspěvek a ta shoda s otáčkoměrem, že jsem si pod to ještě jednou vlezl a našel to. Když to odpojím tak je to to samé co to dělalo.
Hrozná práce, lovil jsem to poslepu.
Dík moc
Čerpadlo Lucas u Dobló 1,9D
Ahoj, potkal mě stejný problém, dokonce jsem čerpadlo nechal opravovat v brně za 14tisíc a po deseti měsících stejná závada. Potřeboval bych radu jaký typ čerpadla Bosch jde napasovat do fiatu Doblo 1,9D a tlak kdy otevírají vstřiky. Jsem z toho auta nešťastný, budu vděčný za každou radu.
Fiat - fail in alle teile
Je lepší přehodit celý motor? Zkoušel to někdo? Převodovka bude pasovat? Není lepší jen to čerpadlo? Co tam muže být za víc práce?TDI tech píše:Je to Lucas a s BOSCHom sa toto auto nerobilo. Jedine si najst Marienku Fiatovu s motorom 1.9D a BOSCH cerpadlom a prerobit si to na BOSCHa, ale je tam toho treba spustu takze je najlepsie prehodit cely motor.
Opel Vivaro 2.5 dci
Re: Čerpadlo Lucas u Dobló 1,9D
Feller im alle Teileloonloop píše:Ahoj, potkal mě stejný problém, dokonce jsem čerpadlo nechal opravovat v brně za 14tisíc a po deseti měsících stejná závada. Potřeboval bych radu jaký typ čerpadla Bosch jde napasovat do fiatu Doblo 1,9D a tlak kdy otevírají vstřiky. Jsem z toho auta nešťastný, budu vděčný za každou radu.
Zjistil si něco o přestavbě? řeším stenou situaci a chtěl bych nahradit Lucase Boschem. Prosím o nějaké info. Dííík
Opel Vivaro 2.5 dci
Re: Čerpadlo Lucas u Dobló 1,9D
Feller im alle Teileloonloop píše:Ahoj, potkal mě stejný problém, dokonce jsem čerpadlo nechal opravovat v brně za 14tisíc a po deseti měsících stejná závada. Potřeboval bych radu jaký typ čerpadla Bosch jde napasovat do fiatu Doblo 1,9D a tlak kdy otevírají vstřiky. Jsem z toho auta nešťastný, budu vděčný za každou radu.
Zjistil si něco o přestavbě? řeším stenou situaci a chtěl bych nahradit Lucase Boschem. Prosím o nějaké info. Dííík
Opel Vivaro 2.5 dci